Dedicare Doctor söker en Konsultansvarig!


Är du en driven och social person med intresse för vårdbranschen? Vill du ta chansen att växa på ett framgångsrikt bolag i konsultbranschen där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan detta vara en tjänst för just dig!

Dedicare Doctor arbetar fokuserat mot uthyrning av läkare och de söker nu en ny kollega till en tjänst som Konsultansvarig där du tillsammans med ett team på ca 5 personer ansvarar för rekrytering och bemanning av läkare. I rollen som Konsultansvarig arbetar du med att identifiera och hitta rätt kandidater till läkartjänster.

Du arbetar mycket med att sälja in Dedicare som uppdragsgivare och etablera och underhålla en god relation med potentiella och befintliga konsulter. I rekryteringsprocesserna arbetar du med att kontakta läkare för att skapa ett nätverk och kvalitetssäkra dessa med bland annat telefonintervjuer och referenstagning. Processerna innebär också mycket administration och dokumentation i affärssystemet Intelliplan. 

Följande arbetsuppgifter kommer du som Konsultansvarig bland annat att hantera:

  • Sälja in Dedicare som uppdragsgivare till befintliga och potentiellt aktiva konsulter
  • Skapa och upprätthålla ett brett nätverk av läkare lämpliga för uppdrag
  • Söka efter kandidater i intern databas men även via externa kanaler
  • Hålla avstämningar med befintliga konsulter och genomföra konsultuppföljningar
  • Administrera kring konsulter och rekryteringsprocesser i affärssystemet
  • Föra förhandlingar med kandidater om pris/lön
  • Genomföra och dokumentera standardiserade kontroller av läkarnas kompetens och behörighet
  • I viss mån driva rekryteringsprocesser med bland annat telefonintervjuer och referenstagning

Din profil

Vi söker en driven person som gärna tidigare har arbetat med rekrytering och/eller search eller sälj. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom vården, dock inte ett krav. Det är även meriterande om du har B- körkort. Vi ser också gärna att du är utbildad på eftergymnasial nivå, område är av mindre vikt. Som person är du social och driven, vidare är du affärsmässig och resultatorienterad. Du tycker om att skapa relationer och är kreativ i ditt arbete – du kan tänka utanför boxen.

Tjänsten är på heltid med start omgående.

Vi erbjuder ett flexibelt, intensivt och händelserikt arbete med högt tempo och frihet under ansvar. Vårt kontor ligger centralt vid Västermalmsgallerian på Kungsholmen i Stockholm. Vi har en positiv stämning med mycket dynamik och engagemang. Vi är stolta över vår framgång och söker dig som vill bidra till att stärka Dedicares position på marknaden!

Låter detta som en tjänst som passar dig? Sök redan idag!

Ansökan
Välkommen med din ansökan till ida.otteberg@dedicare.se innan den 19 januari. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Dedicare är ett bemanningsföretag inriktat mot vårdbranschen som förra året firade 20 årsjubileum. Företaget hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vården. Allt från att förse privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.