Rekryteringsassistent till Dedicare Psykolog


Dedicare söker
Rekryteringsassistent till vår Psykologbemanning

Är du en driven och social person med intresse för vårdbranschen? Vill du ta chansen att växa på ett framgångsrikt konsultbolag där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan detta vara en tjänst för just dig!

Ort
Stockholm

Arbetsuppgifter
I rollen som Rekryteringsassistent är du Dedicares första kontakt med potentiella konsulter och har därmed en nyckelroll i teamet! Då det är extrem hård konkurrens om konsulterna är det viktigt att du är serviceminded, trevlig och kunnig för att konsulterna ska välja just att jobba för Dedicare som bolag. Du kvalitetssäkrar potentiella kandidater genom bland annat telefonintervjuer, kontroller mot olika myndigheter och referenstagning. Processerna innebär också att du ansvarar för administration och dokumentation i vårt affärssystem.

Följande arbetsuppgifter kommer du som Rekryteringsassistent bland annat att hantera:

-ta den initiala kontakten med de konsulter som söker sig till Dedicare och sälja in bolaget samt besvara alla eventuella frågor som uppkommer kring att jobba som Psykologkonsult
– Driva rekryteringsprocesser med bland annat telefonintervjuer och referenstagning
– Kontrollera att kandidaterna är legitimerade Psykologer, att de innehar rätt behörigheter och föra dokumentation kring detta.
– Administrera kring konsulter och rekryteringsprocesser i affärssystemet
– Söka efter kandidater i intern databas men även via externa kanaler
– Ringa kalla samtal till potentiella kandidater

Om arbetsgivaren
Dedicare är ett bemanningsföretag inriktat mot vårdbranschen som funnits i över 20 år. Företaget hyr ut och rekryterar Läkare, Psykologer, Sjuksköterskor och Socionomer samt annan personal inom vården och förser privata och offentliga vårdgivare med allt från enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar eller enheter. Företaget bemannar vård i Sverige och Norge. Dedicare Socionom arbetar fokuserat mot rekrytering och bemanning av personal inom socialt arbete. I Dedicare Socionom faller Dedicare Psykolog in med inriktning mot Psykologkonsulter. Då Dedicare Psykolog är relativt nystartat finns det stora möjligheter för rätt person. Du kommer sitta tillsammans med hela teamet på Dedicare Socionom där vi är 8 personer i Stockholm.

Kvalifikationer
Vi söker en driven person som gärna tidigare har arbetat med rekrytering och/eller search, speciellt meriterande är tidigare erfarenhet av vårdbemanning. Vi ser också gärna att du är utbildad på eftergymnasial nivå, område är av mindre vikt.

Personliga egenskaper
Som person är du glad, social och driven, vidare är du affärsmässig och resultatorienterad. Du tycker om att skapa relationer och är kreativ i ditt arbete – du kan tänka utanför boxen. Stor vikt läggs vid ett drivet affärstänk och tävlingsorienterat personlighet.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi tar gärna emot CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta armin.fejzic@dedicare.se

Tillsättning
Enligt överenskommelse

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Vi bryr oss mer!

Läkare utan gränser