Dedicare har verksamhet i Norge och kan erbjuda dig spännande, utvecklande och välbetalda jobb. Behovet av vårdpersonal i Norge är stort, är du utbildad sjuksköterska, läkare eller socionom har du stora möjligheter att arbeta i Norge.

Vi har fler lediga platser än någonsin – i hela vårt spännande land, både på sjukhus och i kommuner. Så nu har du verkligen chansen att komma till jobbet i Norge!

Tusentals nordiska sjuksköterskor och läkare har jobbat eller arbetar fortfarande för Dedicare i Norge. De har bra löner, resor och bostäder. Dessutom kan du bestämma hur mycket du vill jobba eller var du vill bo i Norge. Resor och bostad betalas av Dedicare!

Nyfiken på utlandsjobb?

Kontakta oss idag så besvarar vi gärna alla dina frågor om hur det är att arbeta i Norge och hur vi kan hjälpa dig hela vägen över.

Din korrespondens med Dedicare
När du kommunicerar med oss kan vi behålla sådan kommunikation och information för att kunna besvara din förfrågan. Om du vill att vi ska radera dina personuppgifter eller på annat avstå från att kommunicera med dig, vänligen kontakta oss på dataskydd@dedicare.se

 

Hitta ett ledigt jobb direkt

 

 

Frågor och svar

Du får möjlighet att styra över din egen arbetstid och väljer själv när du vill jobba. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb när du trivs och själv har inflytande över ditt arbete. Vi vill vara en lyhörd arbetsgivare som är öppen för dina idéer.

Vi på Dedicare vill finnas till för dig så att vi kan stötta dig med de förutsättningar som just du behöver. Som konsult ges du möjlighet att prova på nya arbetsplatser och arbetsuppgifter. Du utökar din kompetens och får mer variation. Självklart ges du en bra lön och goda villkor som konsult för Dedicare.

Dedicare är auktoriserade och ISO certifierad arbetsgivare. Vi tillämpar branschens kollektivavtal vilket innebär en trygghet för dig som konsult. Alla våra processer finns dokumenterade vilket är en förutsättning för att bolaget ska kunna hålla en god kvalitet till dig som konsult och till våra kunder. Vi säkerställer att du har rätt skydd när du är ute på uppdrag.

I Norge är vi Revidert Arbeidsgiver vilket betyder att vi är en professionell bemanningsarbetsgivare och en kvalitetsleverantör av personal till våra kunder. Som Revidert Arbeidsgiver är vi medlem i NHO service som är näringslivets huvudorganisation för företag i Norge. Mer information om certifieringen finns på www.revidertarbeidsgiver.no

Det ska vara enkelt att komma och jobba i Norge så självklart bokar vi och betalar både resa och boende inför din vistelse.

Vi har uppdrag i Norge inom alla våra yrkesgrupper, såsom sjuksköterskor, läkare, socionomer eller andra likvärdiga utbildningar innanför hälsa- och socialt arbete. Som sjuksköterska eller läkare krävs en norsk legitimation. Det tar några veckor för att få en den norska auktorisationen men gäller sedan för hela livet. Det är statens auktorisationskontor för hälsopersonal som utfärdar auktorisationen. för mer information, se www.sak.no. I korta drag behöver du skicka in följande;

  • Examensbevis
  • Legitimation från ursprungsland
  • Bevis på tidigare anställningar (intyg från arbetsgivare)
  • Kopia av pass
  • Ett utfyllt sökschema

Vi finns självklart till hands för mer frågor kring ansökan om norsk legitimation, kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Vi har bra lönevillkor och tar alltid hänsyn till din kompetens och flexibilitet. Vi ger dig en konkurrenskraftig lön, pension och försäkringar. Vi har väldigt goda övertidsersättningar.

Som anställd inom Dedicare omfattas du av kollektivavtal oavsett om du är anställd i Norge eller Sverige. I Norge är vi Revidert Arbeidsgiver vilket betyder att vi är en professionell bemanningsarbetsgivare och en kvalitetsleverantör av personal till våra kunder. Vi tillämpar branschens kollektivavtal och ser till att du har rätt skydd när du är ute på uppdrag. Som Revidert Arbeidsgiver är vi medlem i NHO Service. Mer information om certifieringen finns på www.revidertarbeidsgiver.no

Kontakta en av våra rekryteringskonsulter för mer information.

Alla som arbetar i Norge måste betala skatt i Norge även om du inte är bosatt i landet. Om det är första gången du arbetar i Norge behöver du uppsöka skattekontoret på den ort du jobbar. Där ansöker du om norskt ID-nummer och skattekort och därefter tar vi ut detta elektroniskt. Ta med pass för att identifiera dig. Om du har ett skattekort sedan tidigare, kontakta skattekontoret som ställde ut skattekortet. I tillägg kan skattekontoret också kräva en kopia på ditt arbetsavtal. Utan skattekort dras det 50 % skatt.

Mer information och ansökningsformulär www.skatteetaten.no

Du väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid för Dedicare. Du kanske bara vill arbeta under några semesterveckor eller i andra specifika perioder? Du ger besked till din kontaktperson om när du kan och vill jobba!

Dedicare bemannar hela Norge, från längst upp i norr till längst ned i söder. Vi har uppdrag både inom offentlig- och privat sektor och har ramavtal med samtliga sjukhus i Norge och många kommuner.

Kontakta en av våra rekryteringskonsulter redan idag för att få veta mer om våra uppdrag.

När du är anställd hos oss på Dedicare är det vi som är din arbetsgivare och därmed innehar ansvaret för dig. Du får alltid din egen fasta kontaktperson som finns till innan, under och efter ditt uppdrag. Då våra konsultchefer själva har bakgrund från hälso- och/eller socialsektorn förstår din konsultchef dina behov och hur din kompetens kan komma till rätt på bästa sätt.

Vi lägger stor vikt vid en personlig relation mellan dig och din konsultchef, på så sätt blir både konsult och våra kunder nöjda. Du kan alltid vända dig till din kontaktperson vid frågor eller funderingar kring ditt uppdrag och dina villkor.

Läkare utan gränser