Våra kärnvärden och framgångsfaktorer i korthet

Engagerad

För varje företag som vill utvecklas är medarbetarnas engagemang en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Var och en måste ha en egen motivation, en vilja att hela tiden göra saker bättre och effektivare.

Dynamisk

För att vara med och leda utvecklingen måste det finnas en stark initiativkraft och flexibilitet i vårt företag. Det kräver i sin tur människor som är företagsamma och ser förändring som en naturlig väg att bli ännu bättre.

Mänsklig

Hos oss handlar nästan allt om människor. Dels för att vi erbjuder tjänster som utförs av människor. Men framför allt för att vårt jobb ytterst går ut på att människor ska uppnå bästa möjliga hälsa. Vår humanistiska inställning betyder också att det alltid ska finnas en ärlig och uppriktig omtanke om medarbetare, kunder och patienter.

Pålitlig

Relationerna med våra kunder bygger på förtroende. De ska känna sig trygga och alltid kunna lita på oss. Det betyder inte bara att vi ska ge dem bra service och leverera i tid. Det innebär också att de alltid ska känna sig säkra på att kvaliteten är rätt. Att vi har kompetenta medarbetare som kan sin sak.