Sjuksköterska och intresserad av bemanning? SE HIT!


Dedicare söker
Fördelen med bemanning: Mer frihet, högre lön och fler intressanta uppdrag. Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som är intresserad av bemanning, vi svarar på alla dina frågor och pratar även om vad för uppdrag vi har.

Ort
Stockholm

Arbetsuppgifter
Vi har alla typer av uppdrag, det enda du behöver göra är att säga vad du är intresserad av och så ska vi göra vårt bästa för att hitta det som passar just dig, inom bemanning har du även möjlighet att testa på något nytt och få mer erfarenhet.

Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba! Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och har många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har jobbat minst 2 år som sjuksköterska men vi välkomnar även dig som har jobbat mindre eller precis blivit nyexaminerad och undrar mer om bemanning. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din yrkesroll och med ett genuint intresse för människor har du ständigt patienten i fokus. Du har en god arbetsmoral och anpassar dig lätt till nya arbetsplatser och arbetsgrupper.

För att fungera i rollen som bemanningssjuksköterska har du en personlig mognad och förmågan att prioritera, delegera och vara spindeln i nätet. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och du kan med skicklighet växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.

Ansökan
Skicka in ditt intresse till alper.erdogmus@dedicare.se, föredrar du hellre att ta kontakt med mig per telefon så når du mig på 076-142 09 86 alt 08-555 656 17, ett sms funkar också.

Tillsättning
Enligt överenskommelse

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!