Sjuksköterska vi söker dig!


Dedicare söker
Dig som är intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska. Vi har många spännande uppdrag i Stockholm just nu för dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska.Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Ort
Stockholm

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande beroende på vilken inriktning man jobbar inom. Vi söker främst sjuksköterskor till geriatrik, vårdcentral, hemsjukvård, vårdavdelning, äldreboende, psykiatri, och sjukhus.

Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
Minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska samt även erfarenhet inom den inriktning man vill jobba på.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Skicka in din ansökan/intresseanmälan omgående, du är välkommen att höra av dig till nedanstående konsultchef;
alper.erdogmus@dedicare.se
08-555 656 17
076-142 09 86

Tillsättning
Enligt överenskommelse

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!