Dedicare söker sjuksköterskor!


Dedicare söker
Vi söker efter dig som är leg.sjuksköterska och som vill jobba som konsult för ett av Sveriges största bemanningsföretag för sjuksköterskor och läkare. Vi har uppdrag i hela landet och anpassar uppdraget efter din kompetens och dina önskemål. Som konsult bestämmer du själv var och när du vill arbeta!

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Ort
Stockholm

Arbetsuppgifter
Vi har uppdrag inom vårdcentral, äldreboende, hemsjukvård, ASIH med mera. Skicka in en ansökan så återkommer vi med förslag på uppdrag som passar dig!

Om arbetsgivaren
Du väljer själv när, var och hur du vill jobba! Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som är sjuksköterska hos Dedicare är initiativtagande, effektiv och har ett stort fokus på patienter och anhöriga. För att lyckas i rollen som bemanningssjuksköterska är du dessutom en god lagspelare som motiverar dina medarbetare och ser helheten.

Ansökan
Du är välkommen att kontakta nedanstående Konsultchef per mail, sms eller telefon:

Mail: alper.erdogmus@dedicare.se
Telefonnr: 076-142 09 86/08-555 656 17

Tillsättning
Enligt ök

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!