Dedicare Psykolog hyr ut och rekryterar legitimerade psykologer, kuratorer och psykoterapeuter. Vi hyr även ut KBT-inriktade terapeuter samt personal inom företagshälsovård.

Vi erbjuder stöd och service för bemannings- och rekryteringstjänster inom hälso- och sjukvård.

Dedicare, grundat 1996, är ett tryggt och mänskligt företag som snabbt kan agera som komplement och hjälpa till när behoven uppstår. Kort- eller långsiktigt, vi bemannar hela Sverige med kompetenta och engagerade psykologkonsulter som passar just era krav. Alla våra konsulter har genomgått noggranna och grundliga intervjuer, samt referenstagning, för att säkerställa deras kompetens.

Ni får en egen kontaktperson som följer upp hela vägen, dessutom har våra konsultchefer själva erfarenhet av bemannings- och organisationsprocesser och kan därför snabbt sätta sig in i era behov. Självklart är vi auktoriserade och även medlemmar i Kompetensföretagen Almega (tidigare Bemanningsföretagen) som en trygghet för dig som kund hos oss. Vi erbjuder även kollektivavtal för våra anställda för att ni som kund ska känna att ni har konsulter som är försäkrade och kollektivt anslutna.

Intresserade av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi gärna hur det går till.