Dedicare Socionom hjälper dig

Vi alla vet att oväntade behov och personalbrist kan uppstå ur tomma intet. Någon blir sjuk, eller så blir arbetsbelastningen för hög. Det kan också gälla frånvaro eller rekrytering – och det är då vi finns till för er.

Dedicare, grundat 1996, är ett tryggt och mänskligt företag som snabbt kan agera som komplement och hjälpa till när behoven uppstår. Kort- eller långsiktigt, vi bemannar hela Sverige med kompetenta och engagerade socionomkonsulter som passar just era krav. Alla våra konsulter har genomgått noggranna och grundliga intervjuer, samt referenstagning, för att säkerställa deras kompetens.

Ni får en egen kontaktperson som följer upp hela vägen, dessutom har våra konsultchefer själva erfarenhet av socialt arbete och kan därför snabbt sätta sig in i era behov. Självklart är vi auktoriserade och även medlemmar i Kompetensföretagen (tidigare Almega) som en trygghet för dig som kund hos oss. Vi erbjuder även kollektivavtal för våra anställda för att ni som kund ska känna att ni har konsulter som är försäkrade och kollektivt anslutna.