Lämna din intresseanmälan

Skicka in dina uppgifter

Din korrespondens med Dedicare
När du kommunicerar med oss kan vi behålla sådan kommunikation och information för att kunna besvara din förfrågan. Om du vill att vi ska radera dina personuppgifter eller på annat avstå från att kommunicera med dig, vänligen kontakta oss på dataskydd@dedicare.se

Ring oss på 08-555 656 70


Våra lediga uppdrag

Vi har även lediga uppdrag under Dedicare Nurse och Dedicare Doctor.


Flexibilitet, trygghet och ett viktigt jobb där du gör skillnad i samhället – det får du som jobbar som socionomkonsult hos Dedicare.

Du vet att du kan jobba som konsult inom en rad olika yrken, men visste du att det också går att arbeta som socionom på konsultbasis, och att det är väldigt efterfrågat? Vi hyr ut och rekryterar socionomer, pedagoger och personal inom vården, som sjuksköterskor och läkare, över hela Sverige och i Norge.

– När vi hyr ut personal är inte tanken att de ska ersätta den befintliga personalen utan att de ska vara ett komplement under arbetstoppar eller vid sjukskrivningar till bland annat socialtjänst, sjukhus och skolor, säger Pantea Zethelius, socionom och affärsområdeschef på Dedicare.

Just socionomer är efterfrågade ute i landet och du som väljer att jobba som konsult kan räkna med att vara efterfrågad.

– Att jobba som socionomkonsult hos oss är att jobba för människan. Som socionom är du ofta en välbehövlig resurs hos socialtjänsten och får vara med och arbeta för att gör skillnad i människors liv. När vi tittar på resultatet av vårt jobb ser vi hur viktigt våra socionomers uppdrag är, det är allvarligt för medborgarna när stolar på socialtjänsten står tomma.

Vem ska ansöka om att bli socionomkonsult hos er?

– Du som är utbildad till socionom eller har en likvärdig utbildning och som har flerårig erfarenhet inom socialt arbete. Du bör trivas med variation eftersom du sällan är på samma arbetsplats fler än några månader, säger Pantea Zethelius.

Har du rätt utbildning och lämplighet kan du i din tur skräddarsy ditt schema efter din livssituation

– Vill du ha en tillsvidareanställning eller jobba visstid? Har du barn varannan vecka och vill jobba mindre då? Vill du jobba i Sundsvall för att barnbarnen bor där? Möjligheterna tar aldrig slut! Oavsett vilken anställning du vill ha ska du veta att det finns jobb, vi har aldrig haft en konsult utan uppdrag.

Trots flexibiliteten ger Dedicare sina anställda samma trygghet som brukar förknippas med en traditionell tillsvidareanställning.

– Vi har kollektivavtal eftersom vi tycker att det är jätteviktigt att våra anställda ska känna att de har en trygg anställning, att de får tjänstepension, försäkring och att det finns en trygghet vid sjukskrivning. Det är viktigt att vi ska vara en bra arbetsgivare, det handlar om seriositet.

Är du nyfiken på Dedicare rekommenderar Pantea Zethelius att du skickar in en intresseanmälan eller ringer företagets gruppnummer.

– Anledningen till att du ska välja Dedicare är för att vi är duktigast i branschen och det speglar sig genom att majoriteten av socionomerna väljer att arbeta med oss och att kunder i regel vänder sig till oss i första hand när de behöver förstärkning av personal. Det är en trygghet som konsult att veta att du inte blir utan uppdrag när du är under vårt stora paraply.

Dedicare Socionom

På Dedicare kan du socionomkonsult bland annat arbeta som socialsekreterare, LSS-handläggare, biståndshandläggare, familjerättssekreterare, familjehemssekreterare och barn- och ungdomsutredare.

Dedicare startade sin verksamhet 1996 och finns i Sverige och Norge.
Bland kunderna finns bland annat cirka 150 kommuner i Sverige och Norge, privata företag, 21 landsting i Sverige och fyra Helseregioner i Norge.