Lediga jobb – Chef

Jobba som chef i vården eller inom socialt arbete för Dedicare

Jobbar du idag som chef i vården eller chef inom social arbete? Är du redo att ta din karriär till nästa nivå?

Vi är Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Det innebär att vi alltid har en rad spännande uppdrag att välja bland för dig som är enhetschef, verksamhetschef eller innehar en annan chefsroll inom vård eller socialt arbete. Som konsult på Dedicare får du chans att välja uppdragen som gör att du kan utvecklas i ditt yrke, samtidigt du får friheten att välja var, när och hur mycket du vill arbeta.

Vi värderar balansen mellan arbete och fritid vilket inte bara gör oss till en attraktiv arbetsgivare utan även till en flexibel samarbetspartner. Våra kunder har en bred variation av spännande uppdrag över hela Norden, som ger dig möjligheten att utveckla dina spetskunskaper och uppleva nya arbetsmiljöer. Vi erbjuder dessutom trygghet i form av kollektivavtal, tjänstepension och i många fall ersättning för boende och resa. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet.

Se våra lediga jobb som chef i vården och inom socialt arbete nedan och börja sök redan i dag. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 0 träffar

Tyvärr hittar vi inga jobb