Med oss får du friheten att utvecklas, i din yrkesroll och som människa

 

Är du läkare eller sjuksköterska? Toppen!

 

Med din legitimation inom vård och omsorg har du friheten att välja var i Norden du vill arbeta. Du får en bättre balans och tid för både arbetet och livet utanför. Vill du stanna i Sverige? Eller kanske prova att jobba i Norge eller Danmark? Ta chansen – äventyret väntar!

Anna är sjuksköterska och arbetar just nu i Norge. Hon älskar naturen, att åka skidor på vintern och paddla kajak på sommaren. Tack vare jobbet för Dedicare i Norge har Anna det bästa av två världar; ett roligt jobb och möjligheten att lära känna ett nytt land och njuta av världens vackraste fjordar.

Amanda är läkare och arbetar just nu i Danmark. Vid sidan av jobbet är resor, konst och kultur hennes passion. Hon besöker ofta någon av Danmarks många konstmuseer, och tar gärna en fika och fyndar antikviteter i mysiga, små byar. Tack vare jobbet för Dedicare har hon både tid och möjlighet att arbeta och lära känna sitt nya hemland, på samma gång.

dedicare_sjuksko%cc%88terska_1_1210x1000-4

Josef arbetar som sjuksköterska. På fritiden är familjen hans prio. Att leka med sin tvååriga son Eli och upptäcka världen genom hans ögon kommer högt på hans lista. Tack vare jobbet för Dedicare i Sverige får han den balans i livet han vill och behöver. Han får tid att verkligen hinna umgås med familjen när barnen är små.

dedicare_la%cc%88kare_1_1210x1000-2

Mohammed är läkare. Han trivs med energin han får i jobbet, där ingen dag är den andre lik. På fritiden kopplar han av med downhill, och älskar känslan av att köra mountainbike genom skog och nerför backar. Tack vare jobbet för Dedicare i Sverige behöver han inte välja mellan arbetet och livet utanför, han har tid för allt.

Är du psykolog eller socionom? Vad bra!

Med Dedicare får du en bättre balans i livet och mer tid över till annat. Du får friheten att utvecklas, både i din yrkesroll och som människa. Med oss slipper du stressen av att slitas mellan arbete och fritid. Hela livet får plats.

dedicare_psykolog_1210x1000-2

Karin arbetar som psykolog. Efter många år i yrket älskar hon fortfarande sitt jobb. När hon är ledig packar hon bilen full med utrustning för att klättra med vännerna. Det ger henne ny energi och nya perspektiv. Tack vare jobbet för Dedicare kan hon satsa fullt ut på arbetet, och samtidigt hinna njuta och ta vara på livet, här och nu.

dedicare_socionom_1210x1000-2

Reza arbetar som socionom. Han trivs med att få möta och hjälpa människor i sitt arbete. På fritiden kopplar han av med sin stora passion; fiske. Att meta på bryggan eller flugfiska med vännerna är det bästa han vet. Tack vare jobbet för Dedicare har han både tid och möjlighet att både arbeta och vara ledig, utan att kompromissa.

Kontakta oss

Sverige

Telefon: 08-555 656 00
E-post: dedicare@dedicare.se

Norge

Telefon: +47 74 80 40 70
E-post: dedicare@dedicare.no

Danmark

Telefon: +45 53 86 46 46
E-post: info@dedicare.dk

Få bättre balans i livet och mer tid över till annat

 

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att höra mer? Vi svarar gärna på dina frågor! Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform