Hoppa till innehåll

Söker du personal till din verksamhet?

Kontakta oss Söker du jobb?

Konsulter till vård och socialt arbete med Dedicare

Vår spetskompetens är att hitta, attrahera och matcha kompetens utifrån våra kunders behov. Genom att använda våra konsulttjänster får du möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet – att bedriva vård, social omsorg eller verksamhet inom life science. Vi hjälper dig när du behöver täcka upp för en vakans, har svårt att attrahera en viss typ av specialistkompetens, eller snabbt behöver kvalificerad personal som stöttar upp den ordinarie verksamheten.

Många kunder använder våra konsulttjänster som ett strategiskt komplement till sin egen personalstyrka, för att skapa bra arbetsmiljö och möjlighet till återhämtning eller utveckling för den egna personalen. Saknar du resurser att hantera en tidskrävande rekryteringsprocess hjälper vi till att hitta fast personal genom rekrytering. Vi erbjuder även bemanningslösningar där det behövs.

Vi kan kompetensförsörjning

Dedicare grundades 1996 och är störst i Norden på rekrytering och bemanning inom vård och socialt arbete. Genom mångårig erfarenhet av kompetensförsörjning och det faktum att flera av oss själva har jobbat inom vården eller med socialt arbete har vi en god förståelse för vad som krävs. Vi har avtal med 20 av 21 regioner i Sverige och samarbetar med flertalet privata verksamheter. Du kan känna dig trygg med att din inhyrda personal jobbar under bra villkor då vi är auktoriserade och Dedicare-konsulter omfattas av kollektivavtal och får tjänstepension.

  • Skräddarsydda lösningar för din verksamhet.
  • Leverans av kompetent och erfaren personal.
  • 9 av 10 i både kund- och konsultnöjdhet.

Hitta personal

Kontakta oss så hjälper vi dig med en personallösning för just din verksamhet.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

Bemanningslösningar

Med bemanningslösningar får du ett skräddarsytt alternativ där vi ansvarar över allt – rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent personal.

Rekrytering

Söker du fast personal inom vård, life science eller socialt arbete? Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet och tar hand om hela rekryteringsprocessen.