Hoppa till innehåll

Förmåner som konsult

Se lediga jobb Mer om Dedicare

Tjänstepension

Tjänstepension är ett viktigt tillägg till din allmänna pension. Det är inte alla uppdrags-/arbetsgivare som betalar tjänstepension. Hos Dedicare erbjuder vi alltid våra konsulter tjänstepension. Det är en värdefull förmån. Hur mycket du tjänar i tjänstepension beror på många faktorer som t ex ålder, lön och längd på uppdrag. Ett exempel: Karin är 38 år konsultanställd på Dedicare och tjänar 38 000 kr i månaden. Dedicare sätter av 1710 kr/mån i tjänstepension till Karin.

 

Friskvård

Att röra på sig är viktigt för både kropp och själ. Vi erbjuder 500 kr i friskvårdsbidrag per kvartal att nyttja till hälsofrämjande aktiviteter som exempelvis olika träningsformer, massage eller mindfulness. Kontakta din konsultchef om du har frågor om ditt friskvårdsbidrag.

Eget bolag?

Då kan du få hjälp med redovisningen till förmånligt pris! Som Dedicare-konsult har du viktigare saker att ägna din tid åt än ekonomi och pappersarbete. Därför har Dedicare nu inlett ett samarbete med redovisningsbyrån Indicate Ekonomi så att du kan få avlastning av erfarna redovisningskonsulter.

Läs mer om erbjudandet

 

Upp till 20% på Scandic

Dags för en hemester? Dedicare-konsulter får nu upp till 20 procent rabatt på hotellbokningen hos Scandic. Desto tidigare du bokar – desto högre rabatt. Kontakta din konsultchef för att ta del av erbjudandet.

14% rabatt på SATS

Sats har anläggningar över hela landet och erbjuder många spännande träningspass. Som konsult hos Dedicare har du 14 procent rabatt på ett medlemskap. Kontakta din konsultchef för att ta del av erbjudandet.

En egen konsultchef

Som konsult hos oss får du alltid en egen konsultchef som stöttar dig hela vägen från start till slutfört uppdrag. Din konsultchef hjälper dig även att hitta nästa uppdrag som passar dina önskemål.

Hyr bil från Hertz

Behöver du hyra en bil? Vi har företagsavtal med Hertz, vilket gör att du enkelt kan boka bil i samband med dina uppdrag.

Strawberry, 10% rabatt på hotell

Som konsult har du 10% rabatt på alla hotell i Skandinavien och Baltikum med Strawberry, 12% rabatt på Clarion Hotel Stockholm.

15% rabatt på hotell

Ska du besöka Göteborg? Som konsult hos oss har du 15% rabatt på Hotell Flora. Kontakta din konsultchef för mer information.

Rabatterade tågresor

Ska du resa och vill välja ett miljövänligt alternativ? Boka tågresor med MTRX och köp biljetter till rabatterade priser.