Hoppa till innehåll

Lediga jobb – Psykolog

Registrera dig

Lediga jobb i urval

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Psykolog
Sweden
Din sökning gav 1 träffar

Dedicare söker en skolpsykolog till Jokkmokks kommun

Norrbottens län 2024-05-02

Dedicare söker dig som är leg. psykolog med intresse av att arbeta som konsult. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp. Våra kunder består i regel av skolor i Jokkmokks kommun ...

Jobba som psykologkonsult för Dedicare

Att jobba som psykologkonsult ger dig en större frihet att forma ditt yrkesliv efter dina behov. Din kompetens är efterfrågad hos många arbetsgivare och genom att jobba som psykolog via Dedicare får du tillgång till ett stort utbud av spännande uppdrag inom både offentlig och privat sektor.

Uppdrag på dina villkor

Du hittar lediga jobb som psykolog runt om i hela landet och det är du som bestämmer vad som blir ditt nästa steg. Vill du arbeta nära där du bor? Eller kanske testa en ny stad? Du väljer var, när och hur mycket du vill jobba. Ta chansen nu och få din kompetens att växa genom att testa nya arbetsplatser och arbetsuppgifter. Vi erbjuder givande uppdrag som psykolog och vi ser alltid till att hitta en verksamhet som passar just dig och där du har alla förutsättningar att trivas.

Se våra lediga psykologjobb

Se våra lediga jobb som psykolog nedan och kom ihåg att det ofta finns många fler lediga psykologjobb än de vi annonserar på hemsidan. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss direkt så får du veta mer om hur det är att jobba som psykolog med Dedicare. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst. Vi hjälper även till med rekrytering om du hellre vill ha en fast tjänst.

  • Hitta uppdrag

  • Få förtur till våra bästa jobb genom att fylla i dina kontaktuppgifter. Vi hör av oss!

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Värdefull balans som psykologkonsult

Vi på Dedicare är övertygade om att en givande karriär som psykolog ska erbjuda både trygghet och flexibilitet. Därför får du som arbetar som psykologkonsult hos oss bra villkor och en större frihet att styra över din arbetstid. Vi värderar balansen mellan arbetstid och fritid.

  • Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
  • I många fall ersättning för resa och boende
  • Hundratals uppdrag och jobb i hela Sverige
  • En erfaren kontaktperson som hjälper dig med det mesta

Livet med Dedicare

Dina förmåner

Konsulter berättar

Om oss