Förmåner som konsult

Dina förmåner hos Dedicare

Som konsult hos oss på Dedicare får du tillgång till ett brett urval av spännande jobb och bra förmåner i form av kollektivavtal och tjänstepension. Du kan också ta del av flera erbjudanden inom allt från upplevelse till återhämtning.

 

dedicare-2103-4
Kollektivavtal

När du jobbar för Dedicare omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du har bästa möjliga arbetsvillkor, nödvändiga försäkringar och tjänstepension. När du väljer arbetsgivare är det viktigt att fråga efter kollektivavtal eftersom det gör stor skillnad för hur mycket du sedan får i pension. Hos oss är du trygg idag och i framtiden.

 

dedicare_utomhus-27-2
Tjänstepension

Tjänstepension får du om din arbetsgivare är ansluten till kollektivavtal. Tjänstepensionen kan komma att stå för hälften av din pension. Om du är 40 år och tjänar 38 000 kr i månaden beräknas du få cirka 19 700 kr i allmän pension och cirka 7 250 kr i tjänstepension. Ju mer du tjänar desto större skillnad gör tjänstepensionen.

 

dedicare-friskvard
Friskvård

Att röra på sig är viktigt för både kropp och själ. Vi erbjuder 500 kr i friskvårdsbidrag per kvartal att nyttja till hälsofrämjande aktiviteter som exempelvis olika träningsformer, massage eller mindfulness. Kontakta din konsultchef om du har frågor om ditt friskvårdsbidrag.

 

dave-photoz-6mym-cujrb0-unsplash
Upp till 20% på Scandic

Dags för en hemester? Dedicare-konsulter får nu upp till 20 procent rabatt på hotellbokningen hos Scandic. Desto tidigare du bokar – desto högre rabatt. Kontakta din konsultchef för att ta del av erbjudandet.

 

christin-hume-hcfwew744z4-unsplash-1
Eget bolag?

Då kan du få hjälp med redovisningen till förmånligt pris! Som Dedicare-konsult har du viktigare saker att ägna din tid åt än ekonomi och pappersarbete. Därför har Dedicare nu inlett ett samarbete med redovisningsbyrån Indicate Ekonomi så att du kan få avlastning av erfarna redovisningskonsulter. Läs mer om erbjudandet.

 

sats-forman-dedicare
14% rabatt på SATS

Sats har anläggningar över hela landet och erbjuder många spännande träningspass. Som konsult hos Dedicare har du 14 procent rabatt på ett medlemskap. Kontakta din konsultchef för att ta del av erbjudandet.

 

mtrx-tag
Förmånlig rabatt på MTRX

Vill du resa miljövänligt mellan Stockholm och Göteborg? Då ska du passa på att boka tågresa med MTRX. Som konsult hos Dedicare bokar du din tågbiljett till förmånligt pris. Kontakta din konsultchef för att ta del av erbjudandet.