Lediga jobb
i vården

Hitta ett arbete inom vård eller socialt arbete som passar dig

Vad vill du uppnå i din karriär? Vill du jobba mindre och få mer tid över i vardagen? Eller bygga erfarenheter från olika arbetsplatser runt om i Sverige och Norden?
Vilka dina mål än är så erbjuder vi flexibla uppdrag som ger dig fler möjligheter både på och utanför jobbet, utan att du behöver välja mellan flexibilitet och trygghet. Alla våra konsulter har kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa.
På vår webbplats finns lediga jobb inom dessa områden, samt specialinriktningar:

  • Sjuksköterska
  • Läkare
  • Socionom
  • Psykolog
  • Chef inom vård och socialt arbete

Lämna en intresseanmälan om du vill bli kontaktad av oss på Dedicare. Det går även bra att redan nu skapa ett konto och registrera ditt CV, då blir det enkelt för dig att hitta din nästa karriärutmaning så snart den dyker upp.

dedicare_sjukskoterska4

Sjuksköterska

Yrket som sjuksköterska är inte bara ett yrke med starka anor och en bärande position i samhället – det är en yrkesroll som utgör navet inom vården och som därför ska behandlas med omsorg. Vi på Dedicare tror på att erbjuda våra sjuksköterskor uppdrag med villkor som passar deras liv.

Se lediga jobb som sjuksköterska

dedicare_lakare_barn

Läkare

Läkaryrket är inte bara ett populärt drömyrke men även en roll som ständigt efterfrågas. Traditionellt sett så har yrkesrollen som läkare varit begränsad till fasta arbetsplatser och arbetstider, något som lett till en limiterad rörlighet för yrkesverksamma läkare som både vill göra karriär och få tid till annat i livet.

Se lediga jobb som läkare

dedicare_socionom_2-3

Socionom

Arbetar du i dag som socionom, beteendevetare, psykolog, behandlare eller annan personal inom socialt arbete? Är du på jakt efter nya utmaningar med större flexibilitet i ditt yrke

Se lediga jobb som socionom

dedicare_chef_lakare

Chef

Jobbar du idag som chef inom vården eller socialt arbete? Är du redo för att ta din karriär till nästa nivå?

Se lediga jobb som chef