Lediga jobb – Psykolog

Jobba som psykologkonsult för Dedicare

Att jobba som psykologkonsult innebär att du har chansen att skapa ditt yrkesliv efter dina behov och att du kan utvecklas i din yrkesroll. Psykolog är ett yrke som behövs inom många olika verksamheter och i alla kommuner för att stödja barn och vuxna. Som psykologkonsult hos oss på Dedicare får du tillgång till ett stort utbud av spännande uppdrag inom både offentlig och privat sektor.

Genom att testa nya arbetsplatser och arbetsuppgifter växer din kompetens som psykolog. Jobb finns runt om i landet – kanske är det till och med dags att upptäcka en ny stad? Det är du som bestämmer vad som blir ditt nästa steg. Du väljer var, när och hur mycket du vill jobba.

Värdefull balans

Flexibilitet eller trygghet? Varför välja? Vi på Dedicare är övertygade om att en givande karriär som psykolog kan erbjuda båda delar. Därför får du som arbetar som psykologkonsult hos oss bra villkor i form av kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Samtidigt som du får större frihet att styra över din arbetstid.
Vi värderar balansen mellan arbetstid och fritid, vilket inte bara gör oss till en attraktiv arbetsgivare utan även till en flexibel samarbetspartner.

Se våra lediga psykologjobb

Se våra lediga jobb som psykolog nedan och börja sök redan idag. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst. Det finns fler lediga psykologjobb än de vi annonserar på hemsidan. Hör av dig till oss så får du veta mer.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 4 träffar