Lediga jobb – Psykolog

Jobba som psykologkonsult för Dedicare

Att jobba som psykologkonsult ger dig en större frihet att forma ditt yrkesliv efter dina behov. Din kompetens är efterfrågad hos många arbetsgivare och genom att jobba som psykolog via Dedicare får du tillgång till ett stort utbud av spännande uppdrag inom både offentlig och privat sektor.

Du hittar lediga jobb som psykolog runt om i hela landet och det är du som bestämmer vad som blir ditt nästa steg. Vill du arbeta nära där du bor? Eller kanske testa en ny stad? Du väljer var, när och hur mycket du vill jobba. Ta chansen nu och få din kompetens att växa genom att testa nya arbetsplatser och arbetsuppgifter. Vi ser till att hitta en verksamhet som passar just dig och där du har alla förutsättningar att trivas.

Värdefull balans som psykologkonsult 

Flexibilitet eller trygghet? Vi på Dedicare är övertygade om att en givande karriär som psykolog kan erbjuda båda delar. Därför får du som arbetar som psykologkonsult hos oss bra villkor i form av kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Samtidigt som du får större frihet att styra över din arbetstid.

Vi värderar balansen mellan arbetstid och fritid, vilket inte bara gör oss till en attraktiv arbetsgivare utan även till en flexibel samarbetspartner. Hos oss kan du också känna dig trygg med att vi alltid erbjuder givande uppdrag som psykolog över tid. Dedicare har funnits i branschen sedan 1996 och vi är idag störst i Sverige på bemanning och rekrytering inom socialt arbete.

Se våra lediga psykologjobb

Se våra lediga jobb som psykolog nedan och kom ihåg att det ofta finns många fler lediga psykologjobb än de vi annonserar på hemsidan. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss direkt så får du veta mer om hur det är att jobba som psykolog med Dedicare. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst. Vi hjälper även till med rekrytering om du hellre vill ha en fast tjänst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 5 träffar