Hoppa till innehåll

Rekrytering – sök jobb med Dedicare

Registrera dig

Vad vill du uppnå i din karriär?

Vill du bygga erfarenheter från olika arbetsplatser runt om i Sverige eller Norden? Eller är du ute efter en ny utmaning hos en ny arbetsgivare? På Dedicare hjälper vi dig att hitta nya utvecklande uppdrag – som konsult eller som tillsvidareanställda hos någon av våra kunder. Vi har ett stort nätverk av verksamheter inom vård, socialt arbete och life science som behöver rekrytera talanger som du.

Genom att söka jobb genom Dedicare får du inte bara tillgång till ett brett utbud av lediga tjänster i Sverige och hela Norden, du får dessutom personlig hjälp genom hela rekryteringsprocessen. Vi ger dig vägledning och tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och planerar så att du kan nå ditt drömjobb.

Vi matchar dig med rätt verksamhet

Vi tar alltid utgångspunkt i dina kunskaper, erfarenheter och drivkrafter när vi letar efter ett lämpligt uppdrag åt dig. Vi väljer ut verksamheter med en företagskultur där du har förutsättningar att trivas och leverera.

Känner du dig redo att ta nästa kliv i karriären och är nyfiken på vilka spännande möjligheter som finns för dig och din specifika kompetens? Tveka inte att höra av dig till Jessica Alarik hos oss för att få veta mer.

Hitta en fast tjänst med Dedicare

  • Vi stöttar dig hela vägen
  • Ett brett utbud av lediga tjänster
  • Vi har ett stort kontaktnät inom vård, life science och socialt arbete

Redo att ta nästa steg?

Känner du dig redo att ta nästa kliv i karriären och är nyfiken på vilka spännande möjligheter som finns för dig och din specifika kompetens? Tveka inte att höra av dig till Jessica Alarik hos oss för att få veta mer.

+46 73-088 17 55
jessica.alarik@dedicare.se

Lediga jobb i urval

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Rekrytering
Din sökning gav 3 träffar

Narva Åderbråckscenter söker sjuksköterska

Stockholms län 2023-09-27

Narva Åderbråckscenter AB söker sjuksköterska till huvudkliniken i Stockholm Om företaget På Narva Åderbråckscenter arbetar vi ständigt för att utvecklas och ligga i framkant när det kommer till såväl kundservice som teknik oc

Dedicare söker VD till S:t Lukas i Stockholm AB

Stockholms län 2023-09-12

Vi på Dedicare är glada att vi har fått äran att hjälpa till med att rekrytera S:t Lukas i Stockholms AB:s nästa VD. S:t Lukas i Stockholm AB driver en mottagning som erbjuder psykoterapi, samtalsstöd, handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutv

Sjuksköterska till Attendo Mårbackagatan

Stockholms län 2023-09-12

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Dedicare söker sjuksköterska till Attendo Mårbackagatan som är ett nyöppnat äldreboende som ligger i Telestaden i Farsta med goda kommunikationsmöjligheter. Verksamheten startade i april 2021. Föru

Våra yrkesprofiler

Läkare

Sjuksköterska

Socionom

Psykolog

Chef

Andra yrkesroller

Vi rekryterar även veterinärer, undersköterskor, HR-partners, medicinsekreterare och andra yrkesroller.