Lediga jobb – Sjuksköterska

Jobba som bemanningssjuksköterska

Som sjuksköterska utgör du en bärande del av vården. På Dedicare tycker vi att din karriär som bemanningssjuksköterska ska erbjuda samma möjligheter för variation och utveckling som inom andra branscher.

Trygga uppdrag som sjuksköterska

När du som är sjuksköterska börjar jobba som konsult blir världen din arbetsplats och du får friheten att välja var, när och hur mycket du vill arbeta. Vill du arbeta mer intensivt under en period för att sedan resa? Eller få en arbetssituation som ger dig mer tid att lägga på familjen? Vi värderar balansen mellan arbetstid och fritid, vilket inte bara gör oss till en attraktiv arbetsgivare utan även till en flexibel samarbetspartner.

Ledande bemanningsföretag för sjuksköterskor

Eftersom vi är bland de ledande företagen inom bemanning av sjuksköterskor i Norden har vi alltid många uppdrag att erbjuda dig, där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och uppleva nya arbetsmiljöer. Vi har uppdrag för dig som är distriktsköterska, iva-sjuksköterska, anestesisjuksköterska, eller är specialiserad inom något annat. Hos oss behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär som bemanningssjuksköterska ska erbjuda båda delar. Därför får alla som jobbar som sjuksköterska hos Dedicare kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Vi tror på fler möjligheter, samma trygghet.

Lediga jobb som sjuksköterska

Se våra lediga jobb som bemanningssjuksköterska nedan och börja sök redan idag. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 275 träffar