BVC-sköterska – Lediga jobb

Är du BVC-sköterska och söker lediga jobb? Med oss hittar du många spännande möjligheter! Vi har uppdrag för dig som vill jobba som konsult, och tjänster för dig som söker en fast arbetsplats. Om du blir Dedicare-konsult behöver du aldrig välja mellan trygghet och flexibilitet. Vi erbjuder båda delar. Med oss är du ansluten till kollektivavtal med bra sjukförsäkringar och generös tjänstepension. Dessutom hjälper vi i många fall även till med resa och boende. 

Jobba som BVC-sköterska med Dedicare 

Att jobba som BVC-sköterska med Dedicare innebär att du blir en del av Nordens största vårdbemanningsföretag. Vi har samarbetspartners i hela Sverige och Norden och vi ser alltid till att hitta en verksamhet som stämmer överens med just dina önskemål och din livssituation.  

BVC-sjuksköterskaJobb över hela landet

Med Dedicare hittar du jobb som BVC-sjuksköterska runt om i hela Sverige. Oavsett om du är i början av karriären eller har lång erfarenhet kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för mer information om vilka möjligheter du har som BVC-sjuksköterska hos Dedicare. 

Hitta lediga jobb som BVC-sköterska 

Letar du efter nytt jobb som BVC-sköterska? Lediga jobb och spännande uppdrag hittar du här! Nedan ser du ett urval av aktuella uppdrag som BVC-sköterska med Dedicare. Vi har dock alltid fler uppdrag än de som visas här på hemsidan, så tveka inte att lämna en intresseanmälan eller kontakta oss här så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns för dig! 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform