Lediga jobb – Läkare

Jobba som hyrläkare för Dedicare

Läkare behövs överallt, oavsett vilken stad, kommun eller land du bor i – om du är ny i yrket eller har arbetat som specialistläkare i många år. Som konsult inom läkaryrket får du fler valmöjligheter och större frihet. Du kan växa och utvecklas i din yrkesroll som läkare, samtidigt som du själv väljer din arbetssituation. Vad skulle du vilja få mer tid över till: familj, resor eller andra intressen?

Vi erbjuder dig som är läkare spännande arbeten, både konsultuppdrag som rekryteringar, över hela Norden. Hitta nya uppdrag på nya platser, med nya medarbetare och nya utmaningar. För dig som söker nya erfarenheter kan det ge en snabb utveckling i din läkarkarriär. Som konsult hos Dedicare behöver du dessutom inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär som läkare ska erbjuda båda delar. Därför får du som arbetar som konsult för Dedicare möjlighet till kollektivavtal och tjänstepension. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet.

Se våra lediga jobb som läkare nedan, eller ta hjälp av en personlig kontaktperson som guidar dig till din nästa utmaning.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Vart vill du jobba?

Din sökning gav 9 träffar