Lediga jobb i Norge

Jobba som sjuksköterska eller läkare i Norge

Vill du uppleva Norge, vårt vackra grannland med den storslagna naturen, samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll? Då har du hittat rätt.

Dedicare är ledande i Norden på bemanning och rekrytering inom vård och socialt arbete. Hos oss finns spännande och utmanande uppdrag för dig som vill jobba som sjuksköterska eller läkare i Norge. Vi erbjuder flexibla uppdrag i Norge som ger dig möjlighet att utvecklas, utan att göra avkall på din trygghet.

Boende och resa ingår 

Gör jobbet till ett äventyr – vi finns med dig längs vägen. Vi hjälper dig med planeringen och ordnar allt det praktiska med försäkringar, resa och boende. Som konsult hos oss har du dessutom goda löneförmåner, kollektivavtal och tjänstepension. Vi tror på fler möjligheter, samma trygghet.

Upptäck vad vårt fantastiska grannland har att erbjuda och se lediga jobb som sjuksköterska eller läkare i Norge nedan. Börja sök redan i dag, tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

lofoten-1920x734px

Surfa i Lofoten

Du behöver inte resa långt för att lära dig surfa. I Lofoten möts du av vild natur och perfekta vågor som får adrenalinet att pumpa. Hit kommer både nybörjare och mer rutinerade surfare.

stavanger

Vandra i Stavanger

Stavanger bjuder på spektakulära vyer och natursköna vandringar på hög höjd. Vandra längs Lysefjorden och njut av utsikten från den världskända klippan Preikstolen.

bodo-1920-734px

Fiska i Bodø

Belägen på Nordnorges kust ligger Bodø som erbjuder en naturupplevelse du sent kommer att glömma. Midnattssol, vackra vyer och spännande fiske i världens starkaste tidvattenström.

oslo-1920-734px

Upplev storstadspuls i Oslo

I Oslo är det lätt att känna sig hemma. Med ett brett utbud av konst, trendiga restauranger, barer och butiker finns det alltid något nytt att upptäcka.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform