Lediga vårdjobb i Norge

Här hittar du lediga vårdjobb i Norge. Vill du utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får uppleva vårt vackra grannland med dess storslagna natur? Då har du hittat rätt! Dedicare är ledande i Norden inom vårdbemanning och vi erbjuder många flexibla uppdrag – alltid med trygga arbetsvillkor och fina förmåner. Sök bland våra lediga vårdjobb i Norge eller lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Jobba som sjuksköterska i Norge

Att jobba som sjuksköterska i Norge är utvecklande – du kommer att träffa många nya människor och få en chans att lära dig ett nytt språk. Genom att välja Dedicare som ditt bemanningsföretag i Norge kan du fokusera fullt på din nya arbetsmiljö.

Vi hjälper dig med allt det praktiska: resa, boende och försäkringar ingår. Dessutom får du goda löneförmåner och kollektivavtal. Vi tror på fler möjligheter, samma trygghet. Att jobba som bemanningssjuksköterska i Norge är ett äventyr – vi ser till att du kan njuta av äventyret fullt ut.

Jobba som undersköterska i Norge

När du som jobbar som undersköterska för Dedicare blir hela Norge och Norden din arbetsplats. Du får friheten att välja var, när och hur mycket du vill jobba. Dessutom står vi för resa och boende.

Dedicare är ledande inom bemanning av undersköterskor i Norge. Vi har uppdrag på alla sjukhus och kommuner i hela Norge. Vi vill alltid kunna hitta spännande uppdrag till dig! Hos Dedicare får du fler möjligheter och trygga anställningsvillkor. Alltid med bra lön, möjlighet till sommarbonus, betald pension och sjukpenning.

Jobba som läkare i Norge

När du väljer att jobba som läkare i Norge genom Dedicare finns vi med dig hela vägen. Vi tar hand om allt från boende till att teckna rätt försäkringar för dig. Att arbeta i en norsk vårdmiljö och att byta arbetsplats är spännande och utvecklande på samma gång.

Vi ger dig som vill jobba som hyrläkare i Norge trygga arbetsvillkor, konkurrensmässig ersättning och riktigt bra förmåner.

Välj ett tryggt bemanningsföretag i Norge

Dedicare är ledande inom rekrytering och bemanning i Norge när det gäller yrken inom vård, social omsorg och pedagogik. Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt person med rätt tjänst genom att vara lyhörda för vad som passar dig personligen. Välj Dedicare när du letar efter ett tryggt bemanningsföretag i Norge – vi tar hand om dig!

Fler lediga jobb

Dedicare är även ledande det gäller bemanning inom social omsorg och pedagogiska yrken. Vi har alltid fler tjänster än de vi annonserar på sidan – du är alltid välkommen att kontakta oss så matchar vi dig med spännande, lediga jobb i Norge.

Utforska Norge

lofoten-1920x734px

Surfa i Lofoten

Passa på att kombinera din tid som läkare eller sjuksköterska i Norge med en surfingupplevelse utöver det vanliga! I Lofoten möts du av vild natur och perfekta vågor som får adrenalinet att pumpa. Hit kommer både nybörjare och mer rutinerade surfare.

stavanger

Gå på tur i Stavanger

Gör som norrmännen och gå på tur när du är ledig från ditt vårdjobb! Norge
bjuder på spektakulära vyer och natursköna vandringar på hög höjd i området runt Stavanger. Vandra längs Lysefjorden och njut av utsikten från den världskända klippan Preikstolen.

bodo-1920-734px

Fiska i Bodø

Beläget på Nordnorska kusten erbjuder Bodø en naturupplevelse du sent kommer att glömma; midnattssol, vackra vyer och spännande fiske i världens starkaste tidvattenström. Besök Bodø och var beredd med kameran!

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform