Hoppa till innehåll

Jobba som sjuksköterska i Norge

Drömmer du om att jobba som sjuksköterska i Norge? Hos oss hittar du uppdrag som passar just dig. Vi har många norska uppdragsgivare och med oss väljer du själv var, när och hur du vill jobba. 

Bli bemanningssjuksköterska i Norge: ett uppdrag som öppnar för många möjligheter

Vi är Nordens ledande bemanningsföretag för sjuksköterskor och för oss är det viktigt ge dig många olika möjligheter, med riktigt fina villkor. Genom oss får du möjlighet att välja ett uppdrag som passar dig och samtidigt dra nytta av samma trygghet som vid en vanlig anställning. 

Trygga och flexibla uppdrag

När du jobbar i Norge som sjuksköterska med Dedicare erbjuds du trygga villkor med full flexibilitet. Som bemanningssjuksköterska i Norge väljer du själv arbetsplats, vilka pass du trivs med och vart i landet du vill jobba. Vi tar hand om det praktiska så att du kan fokusera fullt ut på ditt uppdrag, utvecklas karriärmässigt och njuta av fritiden. Resa, boende och försäkringar ingår som oftast, och du får dessutom goda löneförmåner och kollektivavtal.  

Hitta lediga uppdrag

Här kan du söka och hitta lediga uppdrag som sjuksköterska i Norge. Vi har alltid fler uppdrag än de vi annonserar här. Vi erbjuder även uppdrag för dig som vill jobba som läkare i Norge. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb. 

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Sjuksköterska
Din sökning gav 0 träffar