Hoppa till innehåll

Lediga vårdjobb i Danmark

Registrera dig

Här hittar du lediga vårdjobb i Danmark. Vill du utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får uppleva Danmarks kulturliv och vackra sandstränder? Då har du hittat rätt! Dedicare är ledande i Norden inom vårdbemanning och vi erbjuder många flexibla uppdrag. Med oss får du långsiktiga konsultuppdrag på minst 6 månader. Alltid med trygga arbetsvillkor och fina förmåner. Sök bland våra lediga vårdjobb i Danmark eller lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Jobba som sjuksköterska eller barnmorska i Danmark

Att jobba som sjuksköterska eller barnmorska i Danmark är en utvecklande möjlighet. Som konsult hos Dedicare får du frihet att välja var, när och hur mycket du vill arbeta. Du erbjuds mer kliniskt arbete, flexibla schemalösningar och en kontaktperson som alltid är tillgänglig för dig. Genom att välja Dedicare som ditt bemanningsföretag får du en härligare vardag. Vi hjälper dig med allt det praktiska: resa, boende och försäkringar ingår. Dessutom får du goda löneförmåner och kollektivavtal. Vi tror på fler möjligheter, samma trygghet. Att jobba som bemanningssjuksköterska i Danmark är ett äventyr. Vi ser till att du kan njuta av äventyret fullt ut.

Jobba som läkare i Danmark

När du väljer att jobba som läkare i Danmark med Dedicare finns vi med dig hela vägen. Vi tar hand om allt från boende till att teckna rätt försäkringar för dig. Du får en egen kontaktperson som alltid är tillgänglig och hjälper dig med allt det du behöver. Som läkare i Danmark arbetar du mer kliniskt och har mer fokus på din specialistkompetens. Tack vare att du stannar i minst 6 månader kommer du dessutom att känna dig inkluderad och trygg med din arbetsplats. Vi ger dig som vill jobba som hyrläkare i Danmark trygga arbetsvillkor, konkurrensmässig ersättning och riktigt bra förmåner.

Välj ett tryggt bemanningsföretag i Danmark

Dedicare är ledande inom rekrytering och bemanning i Norden när det gäller yrken inom vård, social omsorg och pedagogik. Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt person med rätt tjänst genom att vara lyhörda för vad som passar dig personligen. Välj Dedicare när du letar efter ett tryggt bemanningsföretag i Danmark – vi tar hand om dig!

Registrera dig och få tillgång till alla lediga uppdrag

  • Vill du veta mer?

  • Nyfiken på att jobba i Danmark? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Denmark
Din sökning gav 0 träffar