Hoppa till innehåll

Lediga jobb – fysioterapeut/sjukgymnast

Registrera dig

Lediga jobb i urval

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Fysioterapeut/sjukgymnast
Sweden
Din sökning gav 2 träffar

Leg. Fysioterapeut sökes till konsultuppdrag!

Norrbottens län 2024-05-30

Är du intresserad av konsultyrket eller arbetar du redan som konsult och är intresserad av att konsulta genom Dedicare och höra mer om våra förmåner och uppdrag? Vi vill gärna höra mer av dig! Om oss: Dedicare söker en legitimerad fysioterapeut till Gällivare. Vi står för resor och boende...

Dedicare söker Fysioterapeuter

Västerbottens län 2024-05-30

Är du en passionerad fysioterapeut som söker nya utmaningar? Vi söker nu Leg fysioterapeuter som är redo att ta sig an nya uppdrag. Vi söker dig med minst två års erfarenhet av yrket.  Hos oss får du möjlighet att arbeta med en mångsidig klientbas och använda de senaste behandlingsmetoderna...

Jobba som konsult – fysioterapeut

Är du nyfiken på livet som konsult? Utforska dina möjligheter med oss på Dedicare! Här hittar du våra lediga jobb i Sverige och runt om i Norden. Ta steget nu och sök efter de tjänster och platser som intresserar dig.

Du kan också skicka in en intresseanmälan så hjälper vi dig att hitta ditt drömuppdrag bland alla lediga jobb som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi har alltid fler uppdrag än de vi annonserar och vi erbjuder även fasta tjänster.

Upplev nya möjligheter som konsult

Som konsult med Dedicare har du många spännande uppdrag att välja mellan. Med oss kan du jobba nära där du bor, längre bort i Sverige eller till och med i Norge, Danmark eller Finland. Att jobba som konsult hos Dedicare ger dig alla förutsättningar att utveckla din karriär och uppleva nya platser och arbetsmiljöer.

Som konsult hos Dedicare får du fler möjligheter, samma trygghet. För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av ditt uppdrag och att du har ett jobb på dina villkor.

Se ett urval av våra lediga uppdrag här nere och börja sök redan idag. Registrera dig eller kontakta oss direkt för att få tillgång till alla lediga jobb. Tillsammans hittar vi uppdraget som passar dig bäst.

Hitta lediga jobb som fysioterapeut/sjukgymnast

Här hittar du lediga jobb i urval. Vi har alltid fler uppdrag än vi annonserar på hemsidan så registrera dig för att få tillgång till alla möjligheter som finns för dig.

Ledande bemanningsföretag – fysioterapeut/sjukgymnast

För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av ditt uppdrag och att du har ett jobb på dina villkor. Vi ser helt enkelt till att ta tillvara på just dina drivkrafter och kunskaper och hjälper dig att forma en karriär som passar just dig. Du ska själv ha möjlighet att välja när, var och hur mycket du vill arbeta och inte behöva tumma på tryggheten som en vanlig anställning ger.

  • Kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
  • 25 års erfarenhet av bemanning och rekrytering
  • Välj var, när och hur mycket du vill arbeta

Livet som konsult

Dina förmåner

Konsulter berättar

Om oss