Hoppa till innehåll

Söker du vårdpersonal?

Kontakta oss Söker du jobb?

Vi erbjuder

Konsulttjänster

Konsulter inom vård, life science och socialt arbete.

Bemanningslösningar

Skräddarsydda lösningar inför kortare eller längre projekt.

Rekrytering

Rekrytering av personal till fasta tjänster.

Kontakta oss för en offert

Söker du personal? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför Dedicare?

Vi förser privata och offentliga verksamheter inom vård, life science och socialt arbete med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanning av hela avdelningar.

  • Alla våra konsulter har bra villkor och är försäkrade.
  • Skräddarsydda lösningar för just din verksamhet.
  • Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
  • Många på Dedicare har själva jobbat i din bransch.

Våra kompetenser

Sjuksköterska

Vi är dedikerade till att hitta kompetenta sjuksköterskor – på så sätt kan vi snabbt och enkelt bemanna och rekrytera sjuksköterskor till vården när behov uppstår. Vi hjälper till med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanningar av hela avdelningar, enheter och operationsteam.

Läkare

Vi hjälper dig hitta duktiga läkare, för att du ska kunna möta resurs- och kompetenskrav som annars är svåra att fylla. Våra läkare kan jobba långa eller korta pass, täcka upp för dagen eller för en längre period.

Socionom

I Norden råder det brist på socionomer och belastningen på socialtjänster ökar. Oväntade behov och personalbrist kan uppstå med kort varsel, antingen på grund av oförutsedda bortfall eller genom en växande arbetsbelastning som helt enkelt kräver fler utbildade socionomer.

Psykolog

Oavsett om du behöver hjälp att täcka upp akuta vakanser eller är ute efter en mer långsiktig lösning kan du lita på att vi hjälper dig med både bemanning och rekrytering av psykologer. Våra legitimerade psykologer kan snabbt sätta sig in i din verksamhet och stötta upp där det behövs.

Life science

Vi hjälper dig att bemanna och rekrytera personal inom naturvetenskap, såsom utveckling och forskning inom biomedicin, bioteknik, läkemedelsteknik och mer.

Chef

Med Dedicare kan ni som privat eller offentlig vårdgivare, eller verksamhet inom life science och socialt arbete få trygg och smidig hjälp med att tillsätta rätt personal med rätt kompetens. Vi erbjuder en helhetslösning när och där det behövs.