Rekrytering inom vård och socialt arbete

Rätt kompetens på rätt plats

Behöver du chefer, socionomer, sjuksköterskor eller läkare? Vi hjälper dig med rekryteringen. Vi kan snabbt erbjuda rätt, engagerad och kompetent personal inom vård och socialt arbete. Vi har ett stort nätverk och erfaren personal som enkelt hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen.

Rekryteringen genomförs alltid av rekryterare som har personlig erfarenhet av att jobba inom vård och/eller socialt arbete. Det innebär att vi lätt kan sätta oss in i dina behov.

Rekrytering via Dedicare ger många fördelar
  • Sparar tid och pengar
  • Tillgång till ett stort nätverk av kandidater
  • Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess
  • Certifiering i MPA
  • Arbetspsykologiska tester
  • Personligt bollplank och rådgivare

Tillsammans utformar vi en kravprofil för att hitta rätt person för just din verksamhet. Vi kan hjälpa dig genom hela processen eller erbjuda hjälp i delar av den. Vi rekryterar till både privat och offentlig verksamhet.

Vi är auktoriserade och ISO-certifierade

Dedicare är ett auktoriserat rekryteringsföretag vilket garanterar att vi bland annat är ekonomiskt skötsamt och har ett system för kandidathantering, uppföljning och resultatmätning. Därtill är Dedicare certifierade med ISO-9001 och ISO-14001 vilket visar på hur vi jobbar med miljö- och kvalitetsfrågor.

Vill du veta mer om vår rekrytering?

Tveka inte att ringa Jessica Alarik hos oss på +46 73-088 17 55 eller skicka e-post till jessica.alarik@dedicare.se

Samarbetspartners

                    

 

Vi är auktoriserade och ISO-certifierade

Dedicare är ett auktoriserat rekryteringsföretag med kollektivavtal och försäkringar för alla anställda. Därtill är Dedicare certifierade med ISO-9001 och ISO-14001 vilket visar på hur vi jobbar med miljö- och kvalitetsfrågor.