Rekryterings- och bemanningsföretag – Sjuksköterska

Hitta rätt sjuksköterskor med Dedicare

Som Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag för sjuksköterskor hjälper vi dig med kompetent personal och vi kan snabbt bemanna och rekrytera sjuksköterskor till vården när behov uppstår. Vi hjälper till med allt från enstaka vikarier över dagen till totalbemanningar av hela avdelningar, enheter och operationsteam. Vår vision är att tillsammans med våra konsulter säkerställa en trygg, tillgänglig och likvärdig vård för alla.  

Rekrytering och sjuksköterskebemanning 

Vi har många duktiga sjuksköterskor i vårt nätverk och tack vare vår sjuksköterskebemanning och rekryteringsexpertis kan vi hjälpa er att täcka de resurs- och kompetenskrav som kan tänkas uppstå. Med beprövade lösningar och den erfarenhet som krävs hjälper vi att placera rätt sjuksköterska på rätt plats, oavsett om det är enstaka vikarier eller personal till fasta tjänster.  

Kontakta oss här

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med rekrytering och bemanning av sjuksköterskor? Fyll i kontaktformuläret nedan om ni vill bli kontaktade av oss på Dedicare eller ring oss på +46 8-555 656 40. Kontoret håller öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 0721. Det går även bra att skicka e-post till  nurseoffice@dedicare.se eller använda kontaktformuläret nedan, så återkommer vi. 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.