Psykiatrisjuksköterska – Jobb

Jobba som psykiatrisjuksköterska med Dedicare 

Är du psykiatrisjuksköterska? Lediga jobb och uppdrag för dig som söker nya spännande möjligheter hittar du här. Vi har ett stort urval av lediga jobb som psykiatrisjuksköterska i Sverige och hela Norden. Som psykiatrisjuksköterska med oss får du stor frihet att välja när, var och hur mycket du vill arbeta.  

Trygga jobb och flexibla uppdrag

Som psykiatrisjuksköterska hos Dedicare får du stor flexibilitet och tillgång till ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Arbetar du som konsult är du även ansluten till kollektivavtal med bra försäkringar och tjänstepension för att du ska känna dig lika trygg som om du vore fast anställd.

Psykiatrisjuksköterska – Jobb i hela landet

Vi erbjuder jobb över hela Sverige och rekryterar även till fasta tjänster. Om du är intresserad av att jobba utomlands så erbjuder vi möjligheter att jobba i Norge , Danmark och på andra platser utomlands. Tveka inte att göra en intresseanmälan eller kontakta oss direkt, så hör vi av oss med mer information om vilka möjligheter som finns för dig. 

Lediga jobb som psykiatrisjuksköterska

Här hittar du ett urval av lediga jobb som psykiatrisjuksköterska med Dedicare. Vi har alltid fler jobb och uppdrag än de som visas här. Kontakta oss här eller gör en intresseanmälan för att få mer information om hur det är att ha ett jobb som psykiatrisjuksköterska via Dedicare. Tillsammans hittar vi något som passar just dig! 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform