Hoppa till innehåll

Om oss

2 000 konsulter

Så många konsulter är ute på uppdrag runt om i Norden just nu.

25 000+ specialister

Så många specialister finns i vårt nätverk i Sverige.

71 300 patienter

Så många patienter hjälper vår personal varje månad.

17 004 jobb

Så många jobb fanns att söka hos oss 2022.

Vi bryr oss på riktigt

Vårt namn sammanfattar enkelt vårt sätt att vara. Ordet ”care” syftar till att vi är verksamma inom vård och social omsorg, men för oss betyder begreppet mer än så. Vi har alltid en särskild omtanke för våra kandidater, kunder och medarbetare. Det andra ordet ”dedication” uttrycker en annan sida av oss. Våra medarbetare är engagerade och entusiastiska och ger allt för att tillgodose de resurs- och kompetensutmaningar som kan uppstå. Vi bryr oss på riktigt och är stolta över vårt arbete.

En värdegrund som gör skillnad

Dedicare är ett värderingsstyrt företag och våra gemensamma värderingar är därför väldigt viktiga för oss. De vägleder oss dagligen i vår vardag och är en självklar del av vår företagskultur.

Mänsklig

Hos oss handlar allt om människor. Vi möter alla med respekt och vill hjälpa individer att nå sina mål i arbetslivet. Vi vet att varje människa och situation är unik. Vi har respekt för det viktiga arbete som våra kunder, kandidater och konsulter utför varje dag.

Engagerad

Vi brinner för att hitta rätt person till rätt uppdrag. Vi anstränger oss för att lösa kundens utmaning, samtidigt som vi hittar nästa spännande jobb till kandidaten. Med stort engagemang hjälper vi vård, social omsorg och life science med kompetent personal.

Dynamisk

Vi är lyhörda och ligger alltid i framkant när det gäller tekniska lösningar. Vi följer en kvalitetssäkrad process, men utmanar oss ständigt att hitta nya sätt som utvecklar våra erbjudanden och vår verksamhet. Vi är flexibla och månar om att hitta bra lösningar.

Pålitlig

Du ska känna dig trygg och alltid kunna lita på oss, vi lovar inte mer än vi kan hålla.
Kvalitet, bra service och leverans i tid är våra ledord. Vi vill ha en rak och ärlig dialog
och värdesätter feed-back som gör att vi ständigt blir bättre.

Vår historia och framtid

Dedicare grundades 1996 och vi har sedan dess arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård, life science och socialt arbete. Dedicare har sin bas i Stockholm, men har kontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Sedan hösten 2022 finns vi även i Storbritannien och på Irland.

Vi ser Europa som vår framtida marknad med en vision att på sikt växa till ett av Europas ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom vård, life science och socialt arbete. Vår drivkraft är att på ett ansvarsfullt och hållbart sätt bidra till människors hälsa, utveckling och livskvalitet

Vår historia