Hoppa till innehåll

Söker du personal för ett projekt?

Söker du jobb?

Hitta rätt bemanningslösning med Dedicare

Dedicare är ett av Sveriges och Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi skapar skräddarsydda lösningar med våra kompetenser inför kortare eller längre projekt. Vi hjälper till med allt från enstaka vårdlag till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Även vid specifika förändringsprojekt kan vi hjälpa att stötta med team. För att du på bästa sätt ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Våra bemanningslösningar

Vårdlag

För dig som söker två eller flera olika kompetenser för särskilda pass hjälper vi till med vårdlag. Prenumerera på laget för vissa eller alla skift, natt som jour och även veckovis, månadsvis och årsvis.

Totalbemanning

När du behöver ett team som kan täcka ditt behov av personal hela tiden, snarare än vid särskilda pass, så hjälper vi dig med totalbemanning.

Förändringsprojekt

Vi hjälper med personal för avgränsade projekt, exempelvis utredningar av avdelningar, arbetsmiljöprojekt och personalvård.

Vi kan kompetensförsörjning

Med oss kan du vara säker på att ni alltid är fullbemannade och att vi däremellan sköter schemaläggning och personalvård. Du får en dedikerad projektledare som stöttar längs vägen och kommer på regelbundna besök. Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att våra konsulter har full trygghet med bland annat kollektivavtal, försäkring och tjänste­pension.

Genom att hjälpa dig möta era resurs- och kompetenskrav kan vi tillsammans minska vårdskulden och bidra till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg.

Våra kompetenser

  • Sjuksköterskor
  • Läkare
  • Undersköterskor
  • Psykologer
  • Socionomer
  • Specialister inom life science
  • Chefer

Hitta personal

Kontakta oss så hjälper vi dig med en personallösning för just din verksamhet.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

Konsulttjänster

Genom att använda våra konsulttjänster får du hjälp att täcka upp för en vakans och stötta upp den ordinarie verksamheten med kvalificerad personal vid behov.

Rekrytering

Söker du fast personal inom vård, life science eller socialt arbete? Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet och tar hand om hela rekryteringsprocessen.