Söker du personal till din verksamhet?

Konsulter till vård och socialt arbete med Dedicare

Vår spetskompetens är att hitta, attrahera och matcha kompetens utifrån våra kunders behov. Genom att använda våra konsulttjänster får du möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet – att bedriva vård, social omsorg eller verksamhet inom Life Science. Vi hjälper dig när du behöver täcka upp för en vakans, har svårt att attrahera en viss typ av specialistkompetens, eller snabbt behöver kvalificerad personal som stöttar upp den ordinarie verksamheten. Många kunder använder våra konsulttjänster som ett strategiskt komplement till sin egen personalstyrka, för att skapa bra arbetsmiljö och möjlighet till återhämtning eller utveckling för den egna personalen. Saknar du resurser att hantera en tidskrävande rekryteringsprocess hjälper vi till att hitta fast personal genom rekrytering. Vi erbjuder även bemanningslösningar där det behövs. Ett skräddarsytt alternativ där vi ansvarar över allt  rekrytering, kvalitetssäkring, schemaläggning och leverans av kompetent och erfaren personal.

Genom att hjälpa dig möta era resurs- och kompetenskrav kan vi tillsammans minska vårdskulden och bidra till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg. 

Vi kan kompetensförsörjning

Genom mångårig erfarenhet av kompetensförsörjning och det faktum att flera av oss själva har jobbat inom vården eller med socialt arbete har vi en god förståelse för vad som krävs. Du kan även känna dig trygg med att din inhyrda personal jobbar under bra villkor då vi är auktoriserade och Dedicare-konsulter omfattas av kollektivavtal och får tjänstepension.

Våra kompetenser

pexels-mikhail-nilov-8851551

Life Science

Dedicare möter Arcademy

Våra kunder berättar

Dedicare på Gröna listan över jämställda börsbolag

Läs mer

Dedicare utökar verksamheten med Life Science

Läs mer

Dedicare möter - Psykologkonsulten Maria

Våra konsulter berättar

Dedicare löser lediga tjänster i vården med AI-teknik

Läs mer