Söker du efter psykologer?

Hitta rätt psykolog med Dedicare

Föräldraledighet, högre arbetsbelastning eller sjukskrivning? Det finns många anledningar till att personalbrist kan uppstå. Oavsett om du behöver hjälp att täcka upp akuta vakanser eller är ute efter en mer långsiktig lösning kan du lita på att vi hjälper dig med bemanning av psykologer.

Våra legitimerade psykologer kan snabbt sätta sig in i din verksamhet och stötta upp där det behövs. Vi är nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete och experter på att matcha rätt konsult med just dina behov. Hos oss får du en kontaktperson som kan din bransch och som enkelt kan möta dina krav på bemanning av psykologer.

Våra legitimerade psykologer tar uppdrag inom skolan, företagshälsovården, smärtkliniker samt inom annan statlig verksamhet.

Vi erbjuder alltid kunniga och engagerade konsulter med nödvändig erfarenhet som kan förstärka din arbetsplats. Du kan också känna dig trygg med att våra konsulter har bra villkor. Alla våra anställda är försäkrade och anslutna till kollektivavtal.

Vill du veta mer om våra psykologer?

Lämna en intresseanmälan om du vill bli kontaktad av oss på Dedicare. Du kan även ringa direkt på +46 8-555 656 32 . Det går även bra att skicka e-post till psykolog@dedicare.se.

 

Kontakta oss

Vill du kontakta oss fyller du i nedanstående kontaktformulär så återkommer vi till dig.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.