Bemanning Psykolog

Få hjälp med bemanning och rekrytering av psykologer

Föräldraledighet, högre arbetsbelastning eller sjukskrivning? Det finns många anledningar till att personalbrist kan uppstå. Oavsett om du behöver hjälp att täcka upp akuta vakanser eller är ute efter en mer långsiktig lösning kan du lita på att vi hjälper dig med både bemanning och rekrytering av psykologer.

Våra legitimerade psykologer kan snabbt sätta sig in i din verksamhet och stötta upp där det behövs. Vi är Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag för psykologer och andra yrkesgrupper inom vård och socialt arbete. Hos oss får du en kontaktperson som kan din bransch och som enkelt kan möta dina krav på bemanning av psykologer genom att matcha rätt konsult med just dina behov.

Våra legitimerade psykologer tar uppdrag inom skolan, företagshälsovården, smärtkliniker samt inom annan statlig verksamhet. Vi erbjuder alltid kunniga och engagerade konsulter med nödvändig erfarenhet som kan förstärka din arbetsplats. Du kan också känna dig trygg med att våra psykologkonsulter har bra villkor. Alla våra anställda är försäkrade och anslutna till kollektivavtal.

Psykologer online

Vi erbjuder en säker och krypterad lösning där våra konsulter kan arbeta hemifrån i form av videomöten med klienter, elever och patienter. Detta innebär att allt fler företag kan hålla igång sina verksamheter och fortsätta erbjuda effektivt stöd i rätt tid. Läs mer här.

Vill du veta mer?

Lämna en intresseanmälan om du vill bli kontaktad av oss på Dedicare. Du kan även ringa direkt på +46 8 555 656 80 . Det går även bra att skicka e-post till psykolog@dedicare.se.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.