Hoppa till innehåll

Våra värderingar

En värdegrund som gör skillnad

Med utgångspunkt i våra värderingar löser vi resurs- och kompetensutmaningar inom vård, life science och socialt arbete. Vi brinner för att tillföra kompetens till vård- och omsorgssektorn, det är så vi bidrar till att säkerställa en trygg och tillgänglig vård och social omsorg för alla.

Engagerad

Vi är övertygade om att medarbetarnas engagemang är en avgörande framgångsfaktor för varje organisation som vill utvecklas. Därför är det så viktigt för oss att arbeta för att tillvarata och stimulera varje medarbetares engagemang. Det är så vi utvecklas – som människor, som verksamhet och som samhälle.

Dynamisk

Vi är med och leder utveckling i sektorer som just nu upplever stora krav på förändring. För att lyckas krävs en stark initiativkraft och flexibilitet i vår verksamhet. Det kräver i sin tur människor som är företagsamma och ser förändring som en naturlig väg att bli ännu bättre.

Mänsklig

Hos oss handlar allt om människor. Vi möter alla med respekt och vill hjälpa individer att nå sina mål i arbetslivet. Vi vet att varje människa och situation är unik. Vi har respekt för det viktiga arbete som våra kunder, kandidater och konsulter utför varje dag.

Pålitlig

Relationerna med både våra medarbetare och kunder bygger på förtroende. Som kund vill vi att du ska känna dig trygg och alltid kunna lita på oss. Kvalitet, bra service och leverans i tid är våra ledord. Vi vill ha en rak och ärlig dialog och värdesätter feed-back som gör att vi ständigt blir bättre.

Mer om oss

Vår historia

Nyheter