Söker du efter läkare?

Hitta rätt läkare med Dedicare

Vi är Nordens ledande bemanning- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi hjälper sjukhus, andra vårdgivare och verksamheter inom vård och socialt arbete i hela Norden att möta resurs- och kompetenskrav som annars är svåra att fylla.

Våra konsulter är det viktigaste vi har och vi är ytterst noggranna med att handplocka de bästa inom sin profession, med erfarenheter inom såväl primärvård som slutenvård. Vi har många duktiga läkare med olika spetskunskaper och specialistområden i vårt nätverk som kan hjälpa er att bemanna de resurskrav som ni står inför. Vi på Dedicare erbjuder pålitliga lösningar, kompetenta konsulter och har erfarenheten som krävs för att placera rätt person på rätt plats.

Vill du veta mer om våra läkare? Lämna en intresseanmälan om ni vill bli kontaktade av oss på Dedicare. Ni kan även ringa direkt på +46 8-555 656 10. Kontoret håller öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 07:00 och 21:00. Det går även bra att skicka e-post till dedicare@dedicare.se.

Kontakta oss

Vill du kontakta oss fyller du i nedanstående kontaktformulär så återkommer vi till dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.