Bemanning – Läkare

Hitta läkare via Dedicare

Som Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag för läkare och andra yrkesgrupper inom vård och socialt arbete hjälper vi dig att hitta läkare med rätt kompetens. Såväl sjukhus som andra vårdgivare och verksamheter inom vård och socialt arbete i hela Norden anlitar oss för rekrytering och bemanning av läkare för att kunna möta resurs- och kompetenskrav som annars är svåra att fylla.

Rekrytering och läkarbemanning

Våra konsulter är det viktigaste vi har och vi är ytterst noggranna med att handplocka de bästa inom sin profession, med erfarenheter inom såväl primärvård som slutenvård. Vi hjälper till både med läkarbemanning och att rekrytera läkare. I vårt nätverk finns många duktiga specialister som kan tillgodose de resurskrav ni står inför. Vi på Dedicare har erfarenheten som krävs för att placera rätt läkare på rätt plats.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra läkare och hur vi som rekryterings- och bemanningsföretag kan hjälpa er? Lämna en intresseanmälan eller ring direkt på +46 8-555 656 10. Kontoret håller öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 07:00 och 21:00. Det går även bra att skicka e-post till dedicare@dedicare.se så hjälper vi dig med snabb och effektiv läkarbemanning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.