Söker du efter socionomer?

Hitta rätt socionom med Dedicare

I Norden råder det brist på socionomer och belastningen på socialtjänster ökar. Oväntade behov och personalbrist kan uppstå med kort varsel, antingen på grund av oförutsedda bortfall eller genom en växande arbetsbelastning som helt enkelt kräver fler utbildade socionomer. Därför är det viktigt att ha en partner som man kan lita på och som snabbt kan tillgodose behoven av socionomer. Oavsett om ni behöver hjälp med ett kortare vikariat eller långsiktiga lösningar kan Dedicare hjälpa er hitta rätt socionomkompetens.

Ni får en egen kontaktperson som följer upp hela vägen och som ni kontinuerligt har kontakt med. Våra kontaktpersoner har själva erfarenhet av socialt arbete och kan därför snabbt sätta sig in i samtliga behov. Dedicare är auktoriserade medlemmar i Kompetensföretagen (tidigare Bemanningsföretagen) – en trygghet för er som kund. Vi erbjuder även kollektivavtal för våra anställda för att ni som kund ska känna de socionomer som stärker er verksamhet är väl omhändertagna, försäkrade och kollektivt anslutna.

Vill du veta mer om våra socionomer?

Lämna en intresseanmälan om ni vill bli kontaktade av oss på Dedicare. Ni kan även ringa direkt på +46 8-555 656 40. Kontoret håller öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 07:00 och 21:00. Det går även bra att skicka e-post till dedicare@dedicare.se.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.