Dedicare möter socialförvaltningen i Botkyrka kommun

Shabnam Alishah

Vi har träffat Shabnam Alishah som jobbar som enhetschef på socialförvaltningen i Botkyrka kommun. För att avlasta sin verksamhet i en större omorganisation har hon tagit hjälp av socionomkonsulter via oss på Dedicare. Något som har uppskattats av medarbetarna och skapat trygghet när arbetsbelastningen blivit högre under en period.

Ni har ett flertal socionomkonsulter från Dedicare hos er, kan du berätta lite om hur samarbetet ser ut?

– Det fungerar väldigt bra. Jag är särskilt nöjd med den snabba återkopplingen och jag får alltid ett trevligt bemötande. Pantea, som är vår kontaktperson på Dedicare, är fantastiskt hjälpsam. När vi har behov av personal med kort varsel så vet jag att Dedicare har en lösning med en lämplig kandidat. Det är alltid smidigt att anlita en konsult med rätt kompetens för uppdraget.

Vad fyller konsulter för behov hos er som kommun?

– Vår omorganisation har krävt en hel del extra arbete. För att hinna med och säkerställa att våra medarbetare känner sig trygga i den nya organisationen har vi tagit hjälp av konsulter. Konsulterna som kommer ut till oss sätter sig snabbt in i arbetet och har bred kompetens inom de områden vi arbetar inom. Det underlättar för mina medarbetare

Skulle du rekommendera andra kommuner ett liknande samarbete?

– Jag kan absolut rekommendera Dedicare till andra verksamheter. Det jag uppskattar mest är just den snabba återkopplingen. Där tycker jag Dedicare skiljer sig från andra bemanningsföretag. Vi får konsulter på plats omgående som dessutom behärskar arbetsuppgifterna omedelbart. Det har aldrig behövts introduktion, som annars kan ta lite längre tid.

– Jag tycker det känns tryggt att Dedicare har många erfarna konsulter inom socialtjänstens olika områden. De konsulter jag har haft förmånen att jobba med har alltid kommit in i rollen och tagit sig an uppdraget. De har också anpassat sig efter behovet på enheten, vilket har varit mycket uppskattat.

Behöver din verksamhet personal?

Vi hjälper dig oavsett om det gäller en kortare eller längre period. Vi erbjuder effektiva bemannings- och rekryteringslösningar som ger dig tillgång till kompetenta medarbetare när du behöver det. Hör av dig så berättar vi mer.

  • Vi bryr oss om din personliga integritet. Dedicare behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.