Söker du personal för ett projekt?

Hitta rätt bemanningslösning med Dedicare

Dedicare är ett av Sveriges och Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi skapar skräddarsydda lösningar med våra kompetenser inför kortare eller längre projekt. Vi hjälper till med allt från enstaka vårdlag till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Även vid specifika förändringsprojekt kan vi hjälpa stötta med team. För att du på bästa sätt ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Vi kan kompetensförsörjning

Med oss kan du vara säker på att ni alltid är fullbemannade och att vi däremellan sköter schemaläggning och personalvård. Du får en dedikerad projektledare som stöttar längs vägen och kommer på regelbundna besök. Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att våra konsulter har full trygghet med bland annat kollektivavtal, försäkring och tjänste­pension.

Genom att hjälpa dig möta era resurs- och kompetenskrav kan vi tillsammans minska vårdskulden och bidra till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg. 

dedicare-1412

Vårdlag

För dig som söker två eller flera olika kompetenser för särskilda pass hjälper vi till med vårdlag. Prenumerera på laget för vissa eller alla skift, natt som jour och även veckovis, månadsvis och årsvis.

dedicare-4472

Totalbemanning

När du behöver ett team som kan täcka ditt behov av personal hela tiden, snarare än vid särskilda pass, så hjälper vi dig med totalbemanning.

dedicare-3872

Förändringsprojekt

Vi hjälper med personal för avgränsade projekt, exempelvis utredningar av avdelningar, arbetsmiljöprojekt och personalvård.

Dedicare möter Arcademy

Våra kunder berättar

Dedicare möter - Psykologkonsulten Maria

Våra konsulter berättar

Dedicare löser lediga tjänster i vården med AI-teknik

Läs mer

Dedicare på Gröna listan över jämställda börsbolag

Läs mer

                   med flera