Jobba som sjuksköterska i Danmark

Vill du jobba som sjuksköterska i Danmark på konsultuppdrag i minst 6 månader? Hos Dedicare får du som legitimerad sjuksköterska en unik möjlighet att utveckla din kompetens genom spännande sjuksköterskejobb i Danmark. Ta chansen att testa en ny vardag och utvecklas i karriären – samtidigt som du får trygga ramar. 

Bli konsultsjuksköterska i Danmark med Dedicare

Dedicare är Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är stolta att kunna säga att vi har hjälpt sjuksköterskor att hitta sina drömuppdrag i över 25 år. För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda dig som konsult trygga arbetsvillkor. Flexibilitet, attraktiv lön och en trygg kontaktperson är bara några av de fördelar du får när du jobbar som sjuksköterska i Danmark med oss. Vi tar hand om dig hela vägen. 

dedicare-pictogram-3-150x150

Flexibel schemalösning

Många av våra sjuksköterskor och undersköterskor jobbar i 3 veckor och är sedan lediga i 9 dagar. Andra väljer att jobba måndag till torsdag varannan vecka. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig och dina behov. 

dedicare-pictogram-4-150x150

En kontaktperson

Som ny i Danmark kan frågorna vara många. Under ditt uppdrag får du en egen kontaktperson som alltid är tillgänglig och hjälper dig med allt det du behöver. 

dedicare-pictogram-1-150x150

Attraktiv lön som sjuksköterska i Danmark

Att arbeta som sjuksköterska i Danmark ger inte bara fantastiska utbyten av erfarenheter, vi erbjuder även en attraktiv lön för sjuksköterska i Danmark på mellan 40-60 000 SEK efter skatt, beroende på erfarenhet, specialisering och arbetsgrad. 

dedicare-pictogram-2-150x150

Fördelar

Vi hjälper dig med allt praktiskt och ekonomiskt i samband med din vistelse i Danmark. Vi står för möblerat boende och en hemresa i månaden.

Trygga arbetsvillkor 

Om du vill jobba som sjuksköterska i Danmark med Dedicare är du i trygga händer. Tre av fyra av våra konsulter väljer att förlänga sina uppdrag och fortsätta som sjuksköterska i Danmark med nya spännande uppdrag. Dessutom vägleder vi dig när det kommer till din pension i Sverige och tar hand om allt det praktiska inför ditt uppdrag. 

Vi gör det enkelt

När du jobbar som sjuksköterska i Danmark gör vi allt för att du ska kunna fokusera på ditt nya jobb och dina kollegor. Dedicare hjälper dig med möblerat boende, dansk auktorisation och personnummer, MitID (BankID) och danskt bankkonto. Dessutom hjälper vi dig med deklarationen, både i Danmark och Sverige. 

Språkkurs i danska

Innan du börjar ditt sjuksköterskejobb i Danmark får du individuellt anpassad språkundervisning. Språkkursen inkluderar undervisningsmaterial och hålls digitalt när det passar dig. Det finns även möjlighet att fortsätta undervisningen efter att du börjat på ditt nya jobb i Danmark, om du har behov av det. 

Betalt boende

Tillsammans hittar vi en lägenhet som matchar dina behov. Som sjuksköterska hos Dedicare får du en lägenhet som är din egen under hela uppdraget. Vi ser till att den är möblerad och har fungerande internet. Dessutom står vi för utgifter för vatten, värme och el.  

Sök ditt nästa sjuksköterskejobb i Danmark 

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss för att berätta mer. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på nurse@dedicare.dk  så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig. 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform