Barnsjuksköterska – Jobb

Jobba som barnsjuksköterska via Dedicare

Med Dedicare hittar du lediga jobb som barnsjuksköterska i Sverige och runt om i Norden. Vi har många möjligheter för dig som är i början av din karriär eller har lång erfarenhet av att jobba som barnsjuksköterska. Vi erbjuder både fasta jobb och konsultuppdrag där du kan utvecklas och göra skillnad.  

Fasta jobb och trygga uppdrag med stor flexibilitet

Som barnsjuksköterska hos Dedicare bestämmer du själv var, när och hur mycket du vill jobba. Vi samarbetar med ett stort antal arbetsgivare vilket betyder att du får ta del av många spännande jobbmöjligheter. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension för att du ska känna dig lika trygg som om du vore fast anställd.  

Barnsjuksköterska – Jobb över hela landet

Med oss hittar du lediga jobb som barnsjuksköterska i hela landet. För dig som är intresserad av att jobba utomlands erbjuder vi även möjligheter att jobba i Norge, Danmark och på andra platser i världen. Är du nyfiken på att jobba på annan ort så kan vi i många fall hjälpa till med boende och resor hem. 

Lediga jobb som barnsjuksköterska

Nedan ser du ett urval av uppdrag och lediga jobb som barnsjuksköterska. Vi har alltid fler tjänster än de som visas här så gör en intresseanmälan eller hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka uppdrag som kan passa dig. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om vilka jobb som finns för dig. 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform