Skolsköterska Jobb

Att jobba som skolsköterska med Dedicare ger dig större frihet och fler möjligheter att styra över ditt arbete. Du väljer själv var, när och hur du vill utföra ditt jobb som skolsköterska. Vi har uppdrag både för dig som är i början av karriären och för dig med många års arbetslivserfarenhet i bagaget.  

Jobba som skolsköterska för Dedicare  

Att jobba som skolsköterska med Dedicare innebär att du blir en del av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete. Vi samarbetar med många olika arbetsgivare och du kan känna dig trygg med att vi kan matcha dig med ett spännande jobb eller uppdrag som passar just din kompetens och livssituation. Självklart omfattas du av kollektivavtal, sjukförsäkringar och tjänstepension, och som konsult ingår fler fina förmånerVi tror på fler möjligheter, samma trygghet. 

Skolsköterska – Jobb över hela Sverige

Med oss kan du hitta skolsköterske-jobb i hela Sverige. Vi erbjuder både uppdrag och fasta tjänster på bra arbetsplatser, där du får chans att utvecklas. Vill du ha mer information om dina möjligheter? Kontakta oss här så berättar vi mer! Vi har alltid fler uppdrag än de som annonseras på vår hemsida. 

Hitta lediga jobb som skolsköterska

Är du skolsköterska? Lediga jobb i urval hittar du här. Du kan också göra en intresseanmälan här på sidan för att lägga in dig själv i vår databas och därmed få tillgång till alla våra lediga uppdrag.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform