Barnmorska – Jobb

Jobba som barnmorska för Dedicare 

Söker du ett spännande jobb som barnmorska? Dedicare ger dig många möjligheter att utvecklas och göra skillnad, och du får stor valfrihet att välja när, var och hur du vill jobba. Oavsett om du är i början av din karriär eller har många års erfarenhet av att jobba som barnmorska kan vi hitta något som passar just dig. Som konsult eller i en fast tjänst.  

Trygga jobb och uppdrag 

Att jobba som barnmorska med Dedicare innebär att du får tillgång till ett brett urval av spännande jobbmöjligheter då vi samarbetar med verksamheter runt om i världen. Vi värdesätter balans mellan arbetstid och fritid, och tycker att man som konsult ska ha samma trygghet som en fast anställd. Med oss omfattas du därför av kollektivavtal, bra försäkringar och tjänstepension, och du kan till stor del styra hur du vill jobba.  

Jobba som barnmorska i Sverige och Norden 

Dedicare erbjuder jobb som barnmorska i hela landet och för dig som vill ta dig utanför Sveriges gränser har vi mängder av möjligheter för jobb i Norge och Danmark. Genom att jobba som barnmorska utomlands får du chansen att utvecklas professionellt i nya arbetsmiljöer och samtidigt kombinera ditt barnmorska-jobb med ett vardagsäventyr! 

Hitta lediga jobb som barnmorska 

Här hittar du lediga jobb som barnmorska. Jobben som visas här är ett urval och vi har alltid fler uppdrag än de som annonseras på hemsidan. Kontakta oss här eller gör en intresseanmälan för att få mer information om hur det är att ha ett barnmorska-jobb via Dedicare. Tillsammans hittar vi något som passar just dig! 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform