Om oss

Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete

Fler möjligheter, samma trygghet

På Dedicare brinner vi för att tillföra kompetens till vård och socialt arbete. Våra konsulter erbjuds fler möjligheter med samma trygghet – det är så vi bidrar till att fler vill fortsätta arbeta och utvecklas inom sitt yrke. Vi tar ansvar för att lösa våra kunders resurs- och kompetensutmaningar. Effekten av det vi gör är en tryggare och mer tillgänglig vård och social omsorg för alla.

Flexibilitet och trygghet för våra konsulter

Vi representerar sjuksköterskor, läkare, socionomer, psykologer och chefer inom vård och socialt arbete i hela Norden. Som konsult hos Dedicare behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa.

Ansvar för vård och socialt arbete

Vi hjälper till att ta ansvar för vården och socialt arbete genom att förse privata och offentliga verksamheter med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Vi hjälper sjukhus, andra vårdgivare och verksamheter inom socialt arbete att möta höga resurs- och kompetenskrav, och bidrar på så sätt till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg för alla.

Vår historia och framtid

Vi har i över 25 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete, där vi idag erbjuder en pålitlig lösning av hög kvalitet. Med bas i Stockholm har Dedicare kontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi ser Europa som vår framtida marknad med en vision att på sikt växa till ett av Europas ledande bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

Vi är Sveriges tredje mest jämställda börsbolag!

Läs mer

Dedicare utökar verksamheten med Life Science

Läs mer

Våra kunder berättar

Läs mer