Hoppa till innehåll

Jobba som läkare i Norge

Att jobba som läkare i Norge med Dedicare ger dig många valmöjligheter och större frihet att jobba när det passar dig. Oavsett om du är i början av din karriär, eller har många års erfarenhet i bagaget, kan du växa och utvecklas i rollen som läkare i Norge. Jobb finns över hela landet!

Hyrläkare i Norge med Dedicare 

Det finns många fördelar med att jobba som hyrläkare i Norge. Här är några exempel: 

  • Flexibilitet: Planera din egen tid och välj var, när och hur mycket du vill jobba.
  • Support och rådgivning: Vi har lång erfarenhet och finns där för dig under hela ditt uppdrag.
  • Trygghet: Vi erbjuder en trygg anställning och hjälper dig med allt från resor till boende.
  • Personlig utveckling: Upptäck nya platser och träffa nya människor. Låt dig inspireras och lär dig av dina nya erfarenheter.  

Dedicare läkarbemanning: Trygghet och flexibilitet 

När du börjar jobba på Dedicare blir hela Norge och Norden din arbetsplats. Du får friheten att välja var, när och hur mycket du vill jobba. Vi erbjuder spännande läkarjobb i form av konsultuppdrag på hel- eller deltid. Träffa nya medarbetare och utvecklas genom att jobba som läkare med Dedicare. 

Som hyrläkare behöver du aldrig välja mellan trygghet och flexibilitet. Vi är övertygade om att båda måste finnas för att du ska få en givande karriär. När du jobbar som hyrläkare med Dedicare får du alltid den hjälp du behöver för att trivas. 

Lediga jobb 

Här hittar du våra lediga läkarjobb i Norge. Det finns ofta fler uppdrag än de som annonseras här. Vi har även uppdrag för dig som vill jobba som sjuksköterska i Norge. Kontakta oss via formuläret nedan, så matchar vi dig med ett nytt och spännande uppdrag.  

Hitta ditt nya jobb här

Yrkesroll
Yrkesroll
Anställningsform
Anställningsform
Plats
Land / Region / Stad
Läkare
Din sökning gav 0 träffar