Allmänspecialist

Jobba som allmän specialistläkare med Dedicare 

Är du allmänspecialist och letar nya spännande jobb och uppdrag? Här hittar du lediga jobb som allmänläkare i Sverige och Norden. Sök de tjänster som intresserar dig eller kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb! Vi har både fasta tjänster och konsultuppdrag.

Ledande bemanningsföretag inom vården

Dedicare är Nordens ledande bemanningsföretag inom vården och för oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av ditt uppdrag som allmän specialistläkare. Vi vill att du ska ha möjlighet att forma din karriär så som du önskar och själv kunna välja när, var och hur mycket du vill arbeta.  

Dessutom vill vi ge dig samma trygghet som om du vore fastanställd och därför får du som allmän specialistläkare kollektivavtal och försäkringar med oss. Därtill står vi i många fall även för boende och resa.

Allmänläkare? Jobb och uppdrag hittar du här!

Som allmän specialistläkare med Dedicare kan du välja mellan många spännande uppdrag. Du kan välja att jobba där du bor, på annan ort i Sverige eller i Danmark. Att jobba med oss ger dig alla förutsättningar att utveckla karriären och uppleva nya arbetsmiljöer och platser. 

Nedan hittar du ett urval av våra lediga jobb som allmänspecialist och du kan börja söka nya uppdrag redan i dag. Vi har många fler uppdrag än de som annonseras här på hemsidan, så tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi hjälper dig att hitta det uppdrag som passar dig bäst! 

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform