Starta eget

Här börjar ditt nya liv som företagare

Har du funderat på att starta eget? Vi på Dedicare har många konsulter som jobbar för oss och som väljer att starta eget bolag. Som egen företagare kan du själv styra över din inkomst genom vad du tar betalt, hur mycket du tar ut i lön och hur mycket du vill spara till pension eller framtida projekt och drömmar.

Vi har inlett ett samarbete med redovisningsbyrån Indicate Ekonomi som ger dig som Dedicare-konsult extra förmånliga priser, dels för hjälp att starta eget bolag och dels för hjälp med den löpande redovisningen, din egen löneutbetalning, kundfakturering, inkomstdeklaration och årsbokslut så att du fullt ut kan fokusera på ditt arbete inom vård eller socialt arbete.

Indicate har lång erfarenhet av att stötta egenföretagare och har stort fokus på att även planera för ägarens privata ekonomi. De kan därmed hjälpa dig att få ut det mesta möjliga ekonomiskt från ditt bolag.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta Indicate om du vill veta mer, de kan hjälpa dig att komma igång med ditt nya liv som företagare:

Jennie Hedlund
070-330 72 51
jennie@ekonovation.se

Chatrin Norrgårds
070-450 50 73
chatrin@indicate.nu