Starta eget

Här börjar ditt nya liv som företagare

Har du funderat på att starta eget som konsult? Vi på Dedicare har många konsulter som jobbar för oss och som väljer att starta eget bolag. Som egen företagare har du större möjlighet att själv styra över din inkomst. Du bestämmer vad du tar betalt, hur mycket du tar ut i lön och hur mycket du vill spara till pension eller framtida projekt och drömmar.

Kom igång med eget företag

Vi har ett samarbete med redovisningsbyrån Indicate för dig som vill du komma igång med eget företag. Till extra förmånliga priser får du dels hjälp att starta eget bolag och dels hjälp med den löpande redovisningen. Du får även stöttning med din egen löneutbetalning, kundfakturering, inkomstdeklaration och årsbokslut. Så att du fullt ut kan fokusera på ditt arbete inom vård eller socialt arbete.

Indicate har lång erfarenhet av att stötta egenföretagare och har stort fokus på att även planera för din privata ekonomi. De kan därmed hjälpa dig att få ut det mesta möjliga ekonomiska från ditt bolag.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta vår samarbetspartner Indicate om du vill veta mer, de kan hjälpa dig att komma igång med ditt nya liv som företagare:

Jennie Hedlund
070-330 72 51
jennie@ekonovation.se

Chatrin Norrgårds
070-450 50 73
chatrin@indicate.nu