Lediga jobb – Socionomkonsult

Jobba som socionomkonsult

Arbetar du idag som socionom, beteendevetare, psykolog, handläggare, behandlingspersonal eller som annat inom socialt arbete? Är du på jakt efter nya utmaningar med större frihet i ditt yrke?

Hos Dedicare får du som socionomkonsult möjlighet att prova nya arbetsplatser och arbetsuppgifter i hela Sverige. Ta chansen att öka din kompetens och bredda variationen i din arbetsvardag. Hos oss får du möjlighet att växa i karriären, samtidigt som du tar kontroll över var, när och hur mycket du vill jobba.

Trygga socionomjobb och uppdrag

Vi arbetar med både bemanning och rekrytering inom socialt arbete och erbjuder spännande och trygga socionomjobb och uppdrag. Uppdragen sträcker sig från att förse kommuner med socialsekreterare och handläggare, till att bistå både den offentliga och privata sektorn med psykologer, familjebehandlare, kuratorer, familjehemskonsulenter och andra roller för dig som söker jobb som socionom. Med oss som arbetsgivare öppnar du möjligheten för ökad flexibilitet och fler karriärmöjligheter. Samtidigt behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär som socionomkonsult ska erbjuda båda delar. Därför får alla som jobbar som socionom med Dedicare kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet.

Socionom – lediga jobb

Här ser du ett urval av våra uppdrag och lediga tjänster för socionomer. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här. Gör en intresseanmälan så berättar vi mer om att söka jobb som socionom med Dedicare. Tillsammans hittar vi uppdragen som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 39 träffar