Lediga jobb – Socionomkonsult

Jobba som socionomkonsult

Arbetar du i dag som socionom, beteendevetare, psykolog, handläggare, behandlingspersonal eller i andra yrken inom socialt arbete? Är du på jakt efter nya utmaningar med större frihet i ditt yrke?

Hos Dedicare får du som socionomkonsult möjlighet att prova nya arbetsplatser och arbetsuppgifter i nya städer. Ta chansen att öka din kompetens och bredda variationen i din arbetsvardag. Hos oss får du möjlighet att växa i karriären, samtidigt som du tar kontroll över var, när och hur mycket du vill jobba.

Trygga uppdrag som socionomkonsult

Vi arbetar med både bemanning och rekrytering inom socialt arbete. Våra uppdrag sträcker sig från att förse kommuner med socialsekreterare och handläggare, till att bistå både den offentliga och privata sektorn med psykologer, familjebehandlare, kuratorer, familjehemskonsulenter och andra roller inom socialt arbete. Med oss som arbetsgivare öppnar du möjligheten för ökad flexibilitet och fler karriärmöjligheter. Samtidigt behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär som socionomkonsult ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra socionomkonsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet.

Lediga jobb som socionomkonsult

Se våra lediga jobb som socionomkonsult nedan och börja sök redan i dag. Vi har ofta långt fler uppdrag än vad som visas här. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig för att berätta mer. Tillsammans hittar vi uppdragen som passar dig bäst.

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 26 träffar