Hyrläkare – Jobb

Jobba som hyrläkare för Dedicare

Att jobba som hyrläkare via oss på Dedicare ger dig fler valmöjligheter och större frihet att välja när, var och hur du vill utföra ditt viktiga arbete. Oavsett om du är i början av karriären, eller har många år som specialistläkare i bagaget, får du som bemanningsläkare chansen att utvecklas och göra skillnad genom ditt uppdrag.

Bemanningsläkare – tryggt och flexibelt

Dedicare är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har funnits i branschen sedan 1996. När du arbetar som hyrläkare hos oss får du tillgång ett brett urval av spännande jobbmöjligheter. Vi samarbetar med många olika arbetsgivare, vilket betyder att vi alltid kan erbjuda dig utvecklande uppdrag som bemanningsläkare över tid. Och du kan känna dig trygg med att vi hittar en verksamhet som matchar just dina kunskaper och drivkrafter. Du omfattas också av kollektivavtalsenliga försäkringar och vi hjälper till med allt från resa till boende.

Sök läkarjobb över hela Sverige – och världen

Du hittar lediga jobb som läkare över hela landet. Vi hjälper även till med rekrytering om du hellre vill ha en fast tjänst. För dig som vill söka nya äventyr utomlands erbjuder vi också jobb i Norden, till exempel som läkare i Norge, och på andra platser i världen. Vill du veta mer vilka möjligheter som finns just för dig? Kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Fördelar med att jobba som läkare inom bemanning

Oavsett var du väljer att arbeta, så är fördelarna många med att jobba som läkare inom bemanning hos Dedicare. Allt handlar om vem du är och vad just du vill uppnå i din karriär. Nedan hittar du några exempel på vilka fördelar att jobba som bemanningsläkare via oss medför.

  • Stor flexibilitet. Vi har avtal med de flesta regioner, många kommuner och andra privata verksamheter. Du väljer själv var och hur du vill jobba – som anställd eller konsult via ditt eget bolag.
  • Styr över din egen tid. Som bemanningsläkare får du tid över till det som betyder mest; familj, resor, vänner och fritidsintressen.
  • En dedikerad kontaktperson. Din konsultchef finns alltid med dig längs vägen som bollplank och rådgivare.
  • Personlig utveckling. Som konsult får du chansen att uppleva nya platser och träffa nya människor. Låt dig inspireras och dra lärdom av alla erfarenheter inför ditt nästa uppdrag. 

Hitta lediga jobb som läkare

Här hittar du som är intresserad av att bli hyrläkare lediga uppdrag. Din kompetens är efterfrågad hos många arbetsgivare och du kommer att vara efterlängtad och behövd på din nya arbetsplats. Lämna din intresseanmälan via knappen längst ner eller kika igenom lediga jobb för läkare nedan. Tillsammans ser vi till att du hittar ditt drömjobb!

Du kan också kontakta oss direkt. Vi har alltid fler tjänster än de vi annonserar här på hemsidan.

Vi har många lediga jobb för dig som läkare och specialistläkare. Läs mer och hitta lediga jobb inom din specialistroll:

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform