Hyrläkare – Jobb

Att jobba som hyrläkare ger dig fler valmöjligheter och större frihet att arbeta när, var och hur du vill. Oavsett om du är i början av karriären eller om du har många år som specialistläkare i bagaget kan du växa och utvecklas i din roll som läkare. Jobb finns över hela landet – vi erbjuder även fasta tjänster och spännande jobb i Norden.

Jobba som hyrläkare för Dedicare

Här är några av fördelarna med att jobba som hyrläkare hos Dedicare:

Styr över din egen tid – Få tid över till det som betyder mest för dig; Familj, resor, vänner och fritidsintressen.

Hjälp längs vägen – Vi har lång erfarenhet av läkarbemanning och finns här som bollplank och rådgivare.

Trygghet – Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor och hjälper dig med allt från resa till boende.

Flexibilitet – Välj var, när och hur mycket du vill jobba.

Personlig utveckling – Få chans att uppleva nya platser och möt nya människor. Låt dig inspireras och dra lärdom av dina nya erfarenheter.

Bemanningsläkare – Trygghet och flexibilitet

Som bemanningsläkare hos Dedicare väljer du själv var, när och hur mycket du vill arbeta. Vi erbjuder spännande läkarjobb eller fasta tjänster. Träffa nya medarbetare och ta dig an nya utmaningar genom att jobba som läkare via Dedicare.

Våra bemanningsläkare behöver aldrig välja mellan trygghet och flexibilitet – vi är övertygade om att båda delar måste finnas för att du ska få en givande karriär. När du arbetar som hyrläkare hos oss får du både kollektivavtal och tjänstepension. Vi tror på flexibilitet med trygghet.

Sök lediga jobb – läkare

Här hittar du som är intresserad av att bli hyrläkare lediga uppdrag. Det finns fler tjänster än de vi annonserar på hemsidan – kontakta oss så matchar vi dig mot ett nytt, spännande läkarjobb.

Vill du hellre ha en fast anställning hjälper vi även till med rekrytering. Lämna din intresseanmälan via knappen längst ner eller kika igenom lediga jobb för läkare nedan. Tillsammans ser vi till att du hittar ditt drömjobb!

Sök ditt nästa uppdrag här

Yrkesroll

Var vill du jobba?

Anställningsform

Din sökning gav 6 träffar