Hoppa till innehåll

Dedicare - ett auktoriserat företag

En kvalitetsstämpel

För oss är det viktigt att vara en bra arbetsgivare och leverantör med schyssta villkor. Dedicare är därför ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Auktorisationen är Kompetens­företagens kvalitetsstämpel som säkerställer att vi arbetar seriöst och uppfyller deras höga krav. Den innebär en trygghet för kunder, kandidater och medarbetare.

Vad innebär auktoriseringen?

Vi har blivit auktoriserade då vi följer etiska regler samt tecknar och arbetar aktivt med kollektivavtal. Vi tillämpar allmänna leveransvillkor, omfattas av ansvarsförsäkring och har en jämställdhetsplan. Dedicare startade 1996 och uppfyller därför kravet på att ha verkat i mer än tolv månader. Och såklart betalar vi skatt och avgifter, följer lagar, samt har en välskött ekonomi.

Vem utför auktorisationen?

Beslut om vilka företag som erhåller auktoriseringen tas via en auktorisationsnämnd som prövar företagens ansökningar och lämnar förslag till Kompetensföretagens styrelse, vilka fattar beslut. Nämnden består av en opartisk ordförande och personer från Kompetensföretagen, Unionen/Akademikerförbunden och LO-förbunden.

Läs gärna mer om vilka krav som ställs på ett auktoriserat bemanningsföretag här: